Er was eens een ongelovig jongetje…
Er was eens een ongelovig jongetje…

Er was eens een ongelovig jongetje…

bVision Photography

Day Of MonthEr was eens een jongen die niet geloofde in het feit dat de kerstman echt bestond, dat hij bij alle kinderen in de hele wereld cadeautjes bracht, Dat hij dat deed in een prachtige slee getrokken door rendieren. En die jongen heeft gelijk. Ik dacht nog even dat deze machtige slee toebehoorde aan de een of andere reclame voor cola, waarvan ik het merk niet zal noemen. Maar nee hoor, het duurde niet lang of de kerstman kwam in hoogst eigen persoon vol beladen met cadeaus uit de een of andere kledingzaak in het centrum van de stad waar Toon Hermans zijn geboortehuis staat. Samen met twee arbeidende kinderen en vergezeld door een ijskoude prinses of is het een ijskoningin, ik weet het niet. Luid toeterend vertrok hij met snelle vaart richting station. Alweer een illusie armer vertrokken we zonder wat gekocht te hebben richting huis. Het enige pluspunt van een verregende middag waren de kosten van de parkeergarage. Die waren schrikbarend laag…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Helemaal eens met HaBa. Die heeft al verwoord wat ik denk, dus ik ga niet in herhaling vallen.

    Evenzogoed heb jij toch mooie kerstdagen of je nu wel of niet kadootjes krijgt. Het samenzijn met je liefste is toch het mooiste elke-dag-kadootje? Kan geen kerstkadootje tegenop!
    Met kerst ga ik trouwens eens iets anders doen, daar volgt een blogje over…

  2. Toch vind ik ‘m leuk… 🙂 Je zou toch bijna denken dat de kerstman eigenlijk een verklede Heer Bommel is, met Tom Poes als IJskoningin, en dan ben je al snel weer een illusie rijker 🙂

  3. Goede morgen Sjoerd, ik heb wat tegen die kerstmannen, het zijn flauwe aftreksels van onze eerbiedwaardige heilige: St. Nicolaas. Uitgevoerd naar de VS en nu als ‘santa’ weer door onze strot geduwd. Nee voor mij hoeft die obese kerel niet.
    Ach kerstbomen, leuk, liedjes zingen ook leuk sfeer, geweldig, eten als het niet te overdadig maar wel gezellig is heerlijk. Kortom geef mij maar een kerst zonder kerstman.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: