Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

Day Of MonthIk weet niet hoe het komt, maar vakanties associeer ik altijd met werken. Ik moet wat doen dan. Onze grote buffetkast paste niet helemaal meer in ons interieur, daarom ben ik die maar aan het restylen, nieuw laagje verf erop en je kunt hem niet meer terug. Van licht eiken naar mahonie, je moet gewoon durven. Lukt het niet, dan geven we hem gewoon weer een andere kleur. Hij moet helemaal klaar zijn voordat het bezoek arriveert. Maar dat lukt helemaal, nog een beetje bijwerken en hij is klaar. Jammer dat het buiten bewolkt is, dat is wat lastig met schilderen, alles moet dan bij kunstlicht gebeuren.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Wauw, wat een mooie kleur… En ja, dat klussen in de vakantie, same here 🙂
  P.s., onze server is down, m’n blog ook, dus ik wens jullie maar even via deze weg fijne kerst(klus ;-))-dagen

 2. Frank-103

  Hoi Sjoerd, het lijkt me dat ik in jouw geval onmisbaar ben op het werk en een stuwmeer van verlofdagen zou opbouwen, die ik dan laat afkopen waarvan ik dan nieuwe meubels koop. Maar in mijn vrije dagen een kast schilderen, nee, daar doe je mij geen plezier mee.

 3. Heel herkenbaar, maar dan wel met de vakantie in Israel. Daar hebben ze meestal wel een klusje voor me liggen en anders bedenken we een project. En inderdaad, je moet gewoon durven.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd, nou dat ziet er in ieder geval mooi uit. En met een verfje kun je een heleboel doen, dat zie je wel aan je kast, zo past hij dus weer bij de rest. Maar is dat echt werken? Of is het ook een beetje hobbyvakantievieren? Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.