Day Of MonthHet was even dringen vanochtend, dachten we, snel even boodschappen doen voor het nieuwe jaar, maar dat viel mee, we waren om 8 uur bijna de eerste, ofwel nummer twee bij Appie. Omdat ik vandaag moet werken en de winkels vroeg dicht zijn was dit de enige optie die open was. Gelukkig was het uitgestorven daar en toen we later naar huis reden was er nog niet veel aan aan de hand. Ik moet nog even werken en dan sla ik voor dit jaar ook de pin erin. Ik wens dan ook iedereen een gezellig oudjaar. Denk aan jezelf als je vuurwerk afsteekt dan zie ik zie jullie morgen gezond weer terug…

14 Comments

 1. Poeh, poeh, met een gebruikelijke vergissing heb ik mijn laatste blogpost moeten verwijderen.
  Zonder de slordige en gebruikelijke fout in het nieuwe kalenderjaar heb ik de blogpost opnieuw geplaatst.

  Jouw eerste reactie is daar alleen mee verloren gegaan.
  Excuses hiervoor!

  Vriendelijke groet,

 2. Een goed begin, Sjoerd! En pas op met alcohol. Niet alleen is dat de nummer één oorzaak van (vuurwerk)ongelukken maar behalve dat het spul levens en levers verwoest is het ook nog eens hartstikke duur!

 3. Ik heb gisteren alle boodschappen al gedaan om de drukte vandaag te vermijden. Ik moet alleen nog naar de bakker om de bestelde oliebollen te halen. Fijne oudejaarsdag en tot volgend jaar!

  Frank-103

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.