Eindelijk sneeuw
Eindelijk sneeuw

Eindelijk sneeuw

bVision Photography

De een wordt er gestrest van en de ander vind het prachtig. Ik vind het dus prachtig. Zaterdagochtend begon het te sneeuwen, en omdat de grond ook al koud was, bleef dat uiteraard meteen liggen. Maar goed, de wekelijkse boodschappen moesten er ook komen dus in de auto een naar Appie in Beek. De winterbanden deden hun werk en zonder problemen kwamen we daar aan. Lekker evenm rondwandel;en en dan naar huis want mijn vrouw moest naar een begrafenis. Tsjakka, halverwege huis ging het wat moeizamer. Door de sneeuw rijden ging nog wel, maar de auto stuurde niet zo lekker meer. Thuisgekomen bleek waarom.
Day of Month

bVision Photography

We hadden een lekke tube, een van de voorbanden liep langzaam leeg. Vervangen gaat niet als je geen reserve wiel hebt, dus maar een kijken wat Volkswagen daarop gevonden heeft. Een elektrische pomp en wat vloeistof. Maar beide zou tijdelijk zijn. Dus eerst even oppompen en snel naar de garage rijden. De situatie aldaar uitgelegd, en men ging meteen aan de slag. Een uur later was ik weer thuis, door alle omstandigheden nog steeds koud en nat, maar net op tijd om naar die begrafenis te rijden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Frank-103

  Hier was zaterdagochend wat ijzel , vanaf 11.00 was het 8 graden en hebben we ’s middags in de zon in het bos gewandeld. Ik heb een thuisbrenger ipv zo’n spuitbus, maar met sneeuw is dat waarschijnlijk ook geen succes.

 2. Wat is er veel gevallen bij jullie! Bij ons niet eens een centimeter. Voor het verkeer wel prettig, maar jammer voor de jeugd. Een lekke tube…ik dacht dat je het over je racefiets had 😉 Maar daar heb je geen VW-dealer voor nodig. Ik hoop dat het snel blijvend verholpen wordt.
  Groetjes Kakel

 3. ha die Sjoerd,

  allemachtig… er is toch wel heel veel gevallen bij jullie!
  Dan is het hier maar een enkel vlokje geweest, wat niet bleef liggen…

  Mooi, die fotoos. De hele wereld ziet er zo anders en schoon uit.

  Dag!
  Heb het goed vandaag…
  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, hier geen vlokje gezien, dus ook geen winterse foto’s. Ik vind sneeuw prachtig, zolang ik er niet door hoef. Het wordt snel smerig bruine pap op de weg en ijsgladde klonten op de stoep, dus . . . ik hoef niet zo nodig sneeuw, ik ga maar weer eens zwemmen. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.