Het lijkt op werken hier
Het lijkt op werken hier

Het lijkt op werken hier

Day Of MonthGisteren was het mijn vrije dag, er waren wat klusjes die gedaan moesten worden en ik moest even met mijn vrouw op pad. En uiteraard moeten er dan ook nog boodschappen gedaan worden. Om 8 uur in de startblokken en om half zeven in de avond klaar, hoezo een vrije dag. Maar goed, Het plafond is bijgewerkt, een nieuw lamp opgehangen, de schilderijen opgehangen, en last but not least en geweldige maaltijd in elkaar gestoken. De Italiaan zou zijn vingers erbij aflikken. Een heerlijke Cannelloni met spinazie en ricotta, afgewisseld met bechamel- en tomatensaus afgedekt met een laagje Parmezaanse kaas, en daarbij een lekker stukje vlees in balsamicosaus gemaakt, geblust met wat gekarameliseerde bruine suiker. Als dat niet lekker klinkt weet ik het ook niet meer. Daarna ging het licht een beetje uit. Na gedane arbeid is het goed rusten zeggen ze wel eens…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

  1. ria

    Was dat nu die lamp die je laatst gekocht had in die mooie winkel, ik weet de naam even niet, maar wij moesten raden wat je gekocht had en ik zei een lamp, dusss …. ik heb nog nergens kunnen lezen wat het nu echt was.

  2. Goede morgen Sjoerd, een drukke dag maar een heerlijk maal aan het eind ervan.
    Dat is dus dubbel genieten lijkt me, de voldoening van het werk dat nu klaar is en het heerlijke eten achteraf.
    Ik wens je voor vandaag een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.