Twee keer maandag
Twee keer maandag

Twee keer maandag

Day Of MonthMet een twee keer tweedaagse werkweek heb je uiteraard ook twee maandagen en twee vrijdagen, ten minste zo voelt dat aan. Ofwel gisteren was het voor mij maandag en vandaag alweer vrijdag. De weken vliegen zo in sneltreinvaart voorbij. Vandaag viel een grote envelop op de mat van een medeblogger, maar daarover later, want dat zijn zaken die je inspireren. Maar ook doen terugdenken. Evenzo de korte werkweken die je doen verlangen naar nog meer vrij, naar helemaal niet meer werken. Maar helaas dat moet nog een jaartje of vier wachten. En aan de andere kant is het natuurlijk ook wel therapeutisch, werken tot je erbij neervalt. Want daar gaat het in de toekomst wel naartoe, tenminste als we die Grieken moeten blijven onderhouden. Daar leven ze als god in Frankrijk en wij betalen daar lekker aan mee… Ik kan daar zo moe van worden.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik vind het niet erg om solidair te verdelen maar dan moeten ze inderdaad wel zelf er ook iets aan willen doen. Wij lopen al te lang teveel in te leveren om alles en iedereen maar te helpen en zinken zelf steeds verder weg.

 2. Dat Griekse verhaal is erg onsmakelijk, dat kost ons een hoop geld.
  Maar een werkweek met een onderbreking is wel prettig. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Frank-103

  Voor politiek interesseer ik me niet zo, ik heb er toch geen invloed op, en de politici nemen veel beslissingen waar ik me geheel niet in kan vinden. Dat levert alleen maar maag of hartproblemen op!

 4. De weken gaan zo snel tegenwoordig dat het maandag, vrijdag, maandag, vrijdag is.
  Het is wel zo dat de maandag er te snel is en de vrijdag niet snel genoeg…. 😉
  Laten we maar zeggen dat dat aan onze leeftijd ligt.
  En de Grieken, sorry voor de doorsnee Griek (die ook niet vrijuit gaat en op te grote voet leefde), maar schuld is schuld en die betaal je tot de laatste cent terug.
  Zo niet, dan geen krediet.

 5. ha die Sjoerd,

  sja… de Grieken.
  Ik ben kwaad op de stinkend-rijken daar.
  Die bezitten zo idioot veel, zo belachelijk en krankzinnig veel.
  Laten die proberen om met z’n allen hun land te gaan redden.
  Laten die eens fiks belasting betalen!!!!

  Ik vind dat we er niet meer in moeten pompen.
  En dat die rijke stinkerds zich DIEP moeten schamen!!

  Zo…
  Ik heb gezegd…

  Gelukkig betalen wij gewoon belasting. (Hoewel ik vind dat “vermogen” meer belast mag worden)

  Dagdag!
  groet van Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd, ja die Grieken, gewoon de EU maar uit laten gaan, ik vrees dat we hun geleende geld nooit meer terug zullen zien. Maar dan ook geen nieuwe leningen er meer heen. Ze zouden uit het toerisme, de olijventeelt en de handel, genoeg moeten kunnen verdienen om hun eigen broek op te houden. Maar ja als bijna niemand daar zijn belasting betaalt en er niet stevig achteraan wordt gegaan, tja. . . . Dat is en blijft natuurlijk een groot probleem.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.