Het wekelijkse drama
Het wekelijkse drama

Het wekelijkse drama

Day Of MonthEen van de laatste opmerkingen gisteren was “even lekker onderuitzakken en genieten van het weekend”. Maar dat zit er helaas niet in. In de ochtend moet mijn vrouw eerst even naar een begrafenis, dus uitslapen zit er al niet in. We zijn op een leeftijd dat zo links en rechts toch mensen er tussenuit gaan. Ik vrees ook dat er al enkele van mijn klasgenoten niet meer zijn. Omdat we vandaag dan al wat later zijn en dus meer nodig hebben heb ik maar een extra grote winkelwagen gehuurd, inclusief chauffeur uiteraard. Achteraf schoot me te binnen dat we natuurlijk ook de boodschappen online hadden kunnen bestellen, maar zou oud en gebrekkig zijn we nou ook weer niet. En je bent er even tussenuit. Lekker de wind door de weinige haren laten spelen, of toch maar een ijsmuts opzetten. Hoe dan ook, ik wens jullie een kwalitatief uitermate goed weekend toe. Geniet met mate…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Ik was laatst weer eens bij een begrafenis en bedacht mij dat ik bijna meer op de begraafplaats kom dan in de kroeg, dat is geen goed teken. Volgens mij kom je met dat winkelwagentje bij de lidl nooit door die smalle gangpaden heen 🙁

 2. Annette Barendregt

  Daar hoef je niet oud en gebrekkig voor te zijn, hoor. Het is wel handig als het slecht weer is of als een van tweeën ziek is. Het nadeel alleen is dat je het ene vergeet en van het andere teveel in slaat. En je mist het contact met al die leuke mensen natuurlijk! 😉

 3. Frank-103

  Twee stuks grut zijn naar de Efteling en nummer 3 is met haar moeder naar de open dag van het middelbaar onderwijs, ik heb dus nu even het huis voor mij alleen, heerlijk! Vanmiddag naar een verjaardag en vanavond zit het huis waarschijlijk weer vol, dan is het gedaan met mijn rust!

 4. Goede morgen Sjoerd, leuke foto, daar kun je voor een jaar boodschappen in mee nemen 😉
  Wat begrafenissen betreft, hoe ouder je wordt hoe meer je er mee gaat maken, klinkt logisch, maar ook jonge mensen sterven. Toen mijn zoon twintig was, had hij al drie van zijn vrienden weg moeten brengen en daar was maar één verkeersongeval bij.
  Leef en geniet zolang je dat kunt, voor de ene is dat lang en voor de andere wat korter.
  Ik hoop dat je dit weekend volop geniet en samen gezellig de boodschappen kunt halen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.