High in Sint Hubert
High in Sint Hubert

High in Sint Hubert

Day Of MonthAanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij in elektriciteitshuisje

Laatste update: 15-01-2015 | 17:00

Sint Hubert – De politie hield woensdagmiddag omstreeks 16.45 uur twee mannen aan in een elektriciteitshuisje aan de Wanrooijseweg. In het elektriciteitshuisje trof de politie namelijk een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aan met 571 hennepstekjes. De verdachten zijn een 31-jarige man uit Veghel en een 33-jarige man uit Uden.

Een politiesurveillance zag een voertuig voor het elektriciteitshuisje staan en vond dat verdacht. Toen de agenten uit hun voertuig stapten roken ze een henneplucht en besloten daarop het pand te betreden. In het pand troffen de agenten twee mannen aan en de hennepkwekerij in aanbouw. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De verdachten werden naar het politiebureau overgebracht voor verder onderzoek. De hennepstekjes en ander kweekmateriaal, zoals assimilatielampen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Het voertuig dat voor het pand stond is eveneens voor verder onderzoek in beslag genomen.
Dit bericht werd me toegezonden door Margo Knegjes en dat kan natuurlijk ook. Een artikel over trafohuisjes is ook altijd welkom.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Frank-103

    Ze wilden vast eerst een hennepkwekerij in het gebouw ernaast beginnen, maar kwamen er toen achter dat ze hun verlengsnoer vergeten waren. Dan moet je wat, als crimineel zijnde!

  2. In 2013 hebben ze dit al eens in Maarheze gedaan en in 2012 in Tilburg. Dergelijke huisjes hebben vaak een zolder die niet wordt gebruikt en spanning is al aanwezig. Nog even en er komt een permanente bewaking bij alle elektriciteitshuisjes. šŸ˜‰

    Bij de Wanroijseweg kan ik er maar eentje vinden, een vrij grote van 2 verdiepingen. Helaas is ie door de bomen niet op streetview te bekijken, wel vanuit de lucht. http://goo.gl/maps/0gbnz

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.