Dakloos
Dakloos

Dakloos

bVision Photography

Day Of MonthZoals altijd als we in het weekend naar Maastricht gaan om te winkelen zijn we dan vroeg daar, zeker weten dat we een comfortabele parkeerplaats hebben en niet hoeven te zoeken. We parkeren dan bij Mosa Forum. Maar daar was er toch schijnbaar iemand nog vroeger opgestaan. Zijn huis verlaten, de zaak niet afgesloten, en zijn bed niet opgemaakt. Meer kan ik er niet van maken. Je zou verwachten dat dat spul zo midden in de binnenstad op een van de drukste punten, wel zou worden verwijderd. Maar helaas, Maastricht op zijn smalst, toen we uiteindelijk naar huis gingen lag het er nog. En wonder boven wonder hadden we ons netjes gedragen. Een broodje Subway met een kop koffie was alles wat we aan horeca hebben uitgegeven. Haha, buiten de andere aankopen dan. En och ook een paar foto’s gemaakt van de nu nog open zijnde V&D.. wellicht voor later, een weet je nog moment. En als ik het nieuws mag geloven had ik ook beter meteen een paar foto’s van de Blokker aldaar kunnen maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Zwervers kom je op de warmere plekken in de stad tegen, hij was alleen vergeten het toilet door te trekken.
  V&D is gered, Blokker zet 440 medewerkers op straat, subway staat nog niet in het lijstje. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Frank-103

  Telt die hoek nu als luxe badkamer met tweede toilet? Ik heb wel eens gelezen dat het ook gaat om lieden die niet in een huis willen wonen, door psychische problemen. Heel vervelend voor die mensen!

 3. Hallo Sjoerd,

  Ten eerste wil ik je nog heel erg bedanken dat je trouw bent langsgekomen in mijn blog. Dat kun je niet van iedereen zeggen maar het vaste ploegje is toch gebleven.

  Het afgelopen jaar was erg turbulent en daardoor kwam ik niet regelmatig meer binnen de blogs. Nu je blijft een blogger in hart en nieren en je begint toch wel mensen missen en nu het weer rustiger is heb ik dan ook wel weer zin om te bloggen. Haha ik moest hartelijk lachen om de opmerking over de VD dat je er nog snel foto’s van hebt gemaakt. Vandaag zou toch bekend worden gemaakt of de VD failliet is of niet? Nu ja ik lees het wel.

 4. Goede morgen Sjoerd, triest dat er steeds meer mensen komen die zo de nacht door moeten brengen. Maar in de hoek naast je bed piesen, lijkt me minder slim , als het tenminste pies is, die natte plek.
  Ik vrees dat door de bezuinigingen in de GGZ er steeds meer mensen op straat terecht zullen komen.
  Voor vandaag wens ik je een prettige maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.