Herinnering
Herinnering

Herinnering

Day Of MonthVoor de zekerheid heb ik maar eens een foto gemaakt van de laatste aankoop bij Vroom en Dreesman in Maastricht. Ik dacht nog “je weet nooit dadelijk zijn ze failliet en weet ik niet meer wat ik er als laatste gekocht heb”. Het heeft uiteraard wel een nadeel, nu ze openblijven blijf ik wellicht aan het foto’s maken. Alhoewel ik niet zou weten hoe deze zaak zich anders zou moeten profileren om wel weer winst te maken, het blijft koffiedik kijken met die jongens. Volgens mij moeten ze niet het personeel minder betalen, maar het bestuur vervangen. Daar verdienen ze volgens mij meer aan. Maar u ziet, ik kan weer aan het werk, Sjeng, oan de gèng… Deze Sjeng kijk wel erg boos, lijkt wel wat op mij.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik moet er niet aan denken dat ik zo maar 6% minder salaris zou krijgen voor het zelfde werk wat ik altijd gedaan heb. Bij een full time baan komt dat toch al bij de laagst betaalden op een honderd euro neer. En dat elke maand. En vaak kan de werknemer geen kant op. Frustie hoor. Boos kijken kan ook lief overkomen hoor.

 2. Wat je noemt is waar, men zou meer besparen door eens in het midden en hoger segment te kijken.
  Maar dat is blijkbaar nog heilig, toch maar eens een eigen afwasborstel gebruiken. Hans

 3. Goede morgen Sjoerd, hier op het eiland is geen V&D meer, de dichtstbijzijnde is toch een 30 kms rijden, dat heb ik er niet voor over, zo bijzonder is die zaak in mijn ogen nu ook weer niet.
  Maar ik hoop wel dat er regelingen worden getroffen voor het personeel. Inleveren, maar dan ook een zekerheid dat mocht alles fout gaan, je ww en je eventuele pensioen, wel op dezelfde hoogte zullen blijven. Salariskorting werkt in een heleboel zaken door en dat wordt er niet bij verteld.

 4. O ja ik voeg nog toe dat ik het helemaal met je eens bent. Het bestuur moet worden vervangen ik weet zeker dat dat de beste optie is. En waarom ze vervangen moeten worden? Nu dat weten we allemaal. Dat hoef ik echt niet uit te leggen.

 5. Ha die Sjoerd!

  Leuke aankoop!!
  Ik ben het met je eens: niet het personeel minder betalen…

  Het bestuur moet bonussen inleveren en minder betaald worden,.
  De graaigrijpers!!

  Mijn laatste aankoop was een tasje!

  groetjes, Marlou

  .

 6. Mijn laaatste aankoop bij V&D weet ik nog precies was vorig jaar eind september een vlinderstrikje die ik kocht op weg naar het Haring en Wittebroodgala in Leiden. Moest daar in smoking naartoe maar kon nergens mijn strikje meer vinden en V&D was toen nog elke dag tot 21 uur open, dat is nu ook alweer een paar maanden over.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.