bVision Photography

Day Of MonthZo, het klusje is ook weer geklaard. Ons oude gaststel was naast oneconomisch ook langzaam aan vervanging toe. En dan moet je aan de slag uiteraard. En laat nu het gat in het aanrechtblad nu net niet passen zoals wij dat in gedachten hadden. Maar daarom niet getreurd, handige Henkie vindt daar wel wat op. En het ziet er allemaal weer keurig uit. Op een beetje stof na, maar dat is inmiddels ook al lang weg. Het gebruik bevalt prima, en schoonmaken is een fluitje van een cent. Dat was bij ons oude wel wat lastiger. Mijn vrouw heeft de zestig jaren gisteren ook gehaald, en ik kan het nog navertellen… We hebben haar maar een beetje geplaagd. Vandaag is andere koek, ik mag weer bij de baas aan de slag. Dag vrije dagen, ze waren welbesteed, maar helaas om.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.