Een meter
Een meter

Een meter

Day Of MonthAltijd als ik deze bloemetjes zie kan ik die meter sneeuw die ik in de winter wil zien vallen wel vergeten. Helaas, zeg ik er wel bij. Ik ben gewoon een wintermens, maar dan moet het ook wel echt winter zijn. Kwakkelweer vind ik maar niks. Maar de voorbodes van een nieuwe lente laten zich toch op alle plaatsen zien, Krokussen, Sneeuwklokjes en Narcissen komen gewoon op om mij van repliek te dienen. Nana Nanana, het wordt lente. Maar ik laat me dit jaar meenemen op deze golf, en zo gauw als het buiten droger wordt verplaats ik me naar de tuin… Nu kan ik daar nog zwemmen. Er staan al diverse klussen op mijn lijst, de eerste is het vervangen van de schutting, die heeft de laatste storm niet doorstaan. Daarvoor moet ik in het weekend eens gaan winkelen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Van mij mag het het hele jaar 20 graden zijn, in de zomer tot 25 graden. Sneeuw hebben we hier maar een paar dagen gehad, en dan lag er maximaal een centimeter. Inmiddels regent het hier weer, de winter lijkt wel voorbij!

 2. De voorbodes laten zich overal zien en vast leggen als bewijs.
  Een goed winter is ook prettiger dan een kwakkel winter.
  Maar ja nu kun je wel sneller je schutting vervangen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Ha die Sjoerd,

  zo is het!
  Een goede winter!
  Kort, maar écht!!
  Ik doe met je mee…
  En verder gewoon alle seizoenen… met ieder een behoorlijke lengte…

  Succes met de schutting…
  Groet, Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, ik ben een herfstmens, winter is mij te fris en te glad (vaak dan )
  Dit weekend zou nu niet zo geweldig mooi worden, om buiten te klussen, maar misschien bij jou net goed genoeg om de schutting te vervangen.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.