Eijerkamp
Eijerkamp

Eijerkamp

Day Of MonthGisteren waren we even op bliksembezoek bij meneer Eijerkamp in Zutphen. De weg er naartoe was enigszins aan de mistige kant en dan is de wereld heel klein, maar gelukkig, boven Arnhem scheen ineens de zon, zij het niet zo heel lang. In het Hanzestadje Zutphen was het nog even zoeken, want uiteraard was er een omleiding omdat de brug onder het spoor gerenoveerd werd. Dat mocht de pret niet drukken want we waren keurig op tijd om de opening van het pand voor de bezoekers mee te maken. De eerste gang na zo’n lange rit was uiteraard de stoelgang, heel toepasselijk in dit geval. En wat een verschil met een woonboulevard in bijvoorbeeld Heerlen. Voor ieder wat wils, van een stoeltje voor student tot een stoeltje waar je niet in durft te gaan zitten. Ik kan me echt geen stoel van zo’n zesduizend euro’s permitteren. Maar wel leuk om eens te zien. De conclusie na een dagje Eijerkamp was dat we geen enkele woonkamer konden vinden waar we gezellig de meegebrachte boterhammen en koffie (die we beiden vergeten waren) zouden willen opeten. We hadden beiden het idee dat we het zo slecht niet hebben gedaan, en ook dat is een conclusie. We hoeven dus de eerste jaren niet meer op pad, nou ja, in ieder geval niet voor nieuwe meubels. Met platpoten, en mien voeten doen zo’n zeer, strompelden we aan het einde van de dag naar de auto, om de reis naar huis te volbrengen…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik vroeg mij toevallig laatst af of die zaak nog bestond, vroeger hoorde je veel reclame van ze op de radio. Tegenwoordig nooit meer.

  Off topic, ja Boerhaave doet het echt goed, maar is ook een heel enthousiast en bevlogen team dat er alles aan doet om interessant te blijven

 2. Het is een bekende meubel zaak Eijerkamp, van eigen huis in puin.
  Het is wel leuk om een in een meubelzaak rond te dwalen en tevreden weg te gaan met je ooit gemaakte keuze. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Ha die Sjoerd,

  leuk stadje: Zutphen.
  Ik kom er zo nu en dan. Stadswandeling of een beetje winkelen.
  Heel gezellig.
  De winkel waar jij was ken ik niet.,
  En een stoel van 6000 ook niet. Allemachtig!!
  Daar zou ik niet in durven zitten…

  Groetjes en tot over een week,

  Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd,jullie hebben dus een overdekte wandeling gemaakt, nu is een stoel van 6000 euro ook wel erg overdreven lijkt me.
  Ik heb gister met het mooie weer, samen met dochter en kleindochter (hun mannendeel van het gezin was naar de voetbal) lekker in het bod gewandeld, en even geluncht in een dorp nabij. Het was zalig weer zolang je niet volop in de wind liep, maar in een bos heb je minder last dan langs het water.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.