To be Fiat or not…

To be Fiat or not…

bVision Photography

Day Of MonthAuto’s worden wel meer gebruikt als reclame object. Toen ik deze keukenshowroom net over de grens binnenliep dacht ik meteen wat staat daar geparkeerd. Niet vreemd, want men parkeert er wel vaker mooie klassiekers als blikvangers, maar een fiat 500 leek me wat klein om daar als blikvanger neer te zetten. Toen ik dichterbij kwam werd mijn verbazing nog groter. Het bleek te gaan om een koelvitrine. Maar ook hier weerhield de prijs me om er eentje aan te schaffen voor op het terras… Bijna 7000 euro voor een koelkastje dat niet eens een A++ kwalificatie heeft gaat ook mij te ver.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: