Workshop schilderen
Workshop schilderen

Workshop schilderen

Day Of MonthGisteren heb ik voor mijn katten het eerste deel gegeven van een workshop schilderen van de hal. En ik geef toe, ze hebben bijzonder goed opgelet. Eerst het demonteren van de kapstok, want daar ga je niet overheen of omheen schilderen, dan het schuren van de wand. Het uithangen van de deur, het schuren van de deur, en het belangrijkste daarna is alles ontvetten en stofvrij maken. Het laatste is uiteraard het meeste werk, want ik schuur machinaal, en dat houdt in dat het stof door het halve huis te vinden is. In dit geval ook nog rood stof, dus Kwalitatief Uitermate Teleurstellend te verwijderen. Voor onze rode kater geen probleem, en zwarte Kaat heeft nu een rode schijn, dat is de nieuwsgierigste van de twee….

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Dat is weer een knappe klus, Sjoerd, maar het eerste wat me in combinatie met de tekst op je foto opviel, is dat je MG compleet met geopende kap wel akelig dicht bij die stoffige klus staat. Hopelijk is die er beter van af gekomen dan zwarte Kaat …

  2. Goede morgen Sjoerd, tja nieuwsgierige katten. . . . die krijgen regelmatig dingen over zich heen. Maar pas wel op voor je mooie bolide, die komt ook onder het schuurstof te zitten natuurlijk.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.