Soms heb ik zo’n gevoel
Soms heb ik zo’n gevoel

Soms heb ik zo’n gevoel

Day Of MonthHeeft u dat nu ook, wandel je rustig door een straat heb je het idee dat iemand je volgt, je kijkt om je heen, maar niemand te zien, geen gordijn wat beweegt, gewoon helemaal niets, ook niet als je je snel omdraait, gewoon niemand te zien. Of je loopt door het centrum van een grote stad, duizenden mensen om je heen die je niet zien, maar toch ben je niet alleen, je hebt zo’n gevoel van iemand let op me. De kraag van de jas gaat wat omhoog, en de hoed zakt net niet over mijn ogen. Een hoed, hoor ik u denken, dat is vragen om moeilijkheden, en u heeft gelijk, meestal ga ik barefoots, oh nee, dat is bloot van onderen. Nou ja, u snapt wel wat ik bedoel. Ik voel me naakt, terwijl ik alles wat ik zou moeten dragen volgens de normen van fatsoen, aan heb. Snel loop ik een winkel in, maar datzelfde gevoel bekruipt me, ik durf zelfs geen bikini meer te passen. Ik wil weg, de natuur in, in de verte hoor ik oehoeoe, oehoe…
U begrijpt, de personages in dit verhaal zijn uit fantasie de dans ontsprongen, maar hoedt u, de vijand luistert kijkt mee.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Frank-103

  Als oppassende brave burger zouden deze camera’s er voor mijn veiligheid moeten zijn. Maar als ik lees hoe men de criminele medemens straft vrees ik dat de camera’s mij niet zullen helpen!

 2. Goedemorgen Sjoerd,

  jaja… we worden aan alle kanten bekeken.
  Het maakt me niet uit! Ik mag gezien worden!!
  En ik weet dat er heel wat duistere zaken opgelost kunnen worden door de camera’s.
  Ik herinner me die twee broertjes die een paar jaar geleden verdwenen waren.

  Maar ik heb wel heimwee soms naar de goeie ouwe tijd.

  Dag!
  groet van Marlou

 3. Goede morgen Sjoerd, ik heb ooit de camera’s eens geteld op het stukje van mijn huis naar mijn werk, zo’n 12 kms. Ongelooflijk hoeveel het er waren een stuk of vijftien dacht ik me te herinneren. Maar nu ik niet meer werk ga ik dus niet meer die route rijden om camera’s te tellen.
  Maar ja je kunt er niets aan doen vrees ik, er hangen er zoveel dat ik me afvraag waarom ze die dingen nodig hebben, ze kunnen nooit genoeg personeel hebben in deze tijd om al die beelden live te volgen. Wat preventie betreft, een paar agenten in uniform op de fiets zullen misschien meer bereiken voor de veiligheid in de wijken.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: