Hoop

Hoop

Day Of MonthHoop doet leven is een oude levensspreuk. Zo hoop ik vandaag ook dat alle weermensen die denken dat ze weergoden zijn vandaag ongelijk krijgen en dat het gewoon mooi weekendweer wordt. Het zal toch niet zo zijn dat het in de toekomst door de week heen mooi weer is en in het weekend de regen met bakken uit de lucht gaat vallen. Nou weet ik ook dat April doet wat hij wil, om nog maar eens zo’n spreuk uit mij lt-memory te halen. Het plaatje wat er vandaag staat komt van di Mario Die ontdekte de op privé terrein staande Volvo P211 Duet uit 1968. Die wel een heel mooi kenteken heeft. 1953 is mijn geboorte jaar en dat doet me er aan denken dat ik volgende maand alweer jarig ben…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Het weer had hier vandaag drie gezichten. Vanmorgen was het schitterend en veelbelovend. Vanmiddag was het nat en vanavond waaierig maar helder. Een maand vooruit denken is wel ver hoor. Ik lef tegenwoordig meer bij de dag.

 2. We moeten het weer maar nemen zoals het weer is, vanmorgen vroeg was het droog.
  Een mooie auto, Di Mario heeft er een neus voor.
  Jarig zijn komt ook elk jaar weer terug, weer dichter bij het pensioen. Hans

 3. Mooie vondst weer van di Mario, hij ziet er nog redelijk gaaf uit zo op het oog.
  De tuin kan intussen wel weer wat vocht gebruiken, zeker nu alles groen en kleurig begint te worden, maar dat het heeft dan toch mijn voorkeur dat het ’s nachts wat regent.

 4. Mooie old timer is dat zeg, ik vind het persoonlijk wel wat hebben zo’n old timer en ik wou er vroeger dan ook altijd al een hebben. Overigens leuk om een mannelijke blogger uit dezelfde regio tegen te komen.

 5. Die Di Mario heeft er toch gek op, hè! Ik zeg altijd dat ik weinig met auto’s heb, maar volgens mij begin ik zo langzamerhand een zwak voor oude Volvo’s te ontwikkelen 🙂 Dank u, heren.
  Fijn weekend, Sjoerd!
  Oh ja…het weer hier is pet…

 6. Ja, gisteren was het prachtig, en nu niet zo, maar wel aardig. Maar het is nog vroeg in het jaar, er komen nog vele weekeindes! En inderdaad, grappig nummerbord, op een grappig wagentje.

 7. Ik kom toch elke keer weer mooie auto’s tegen, ik zag van de week een opel commandeur (volgens mij,) Nou ja, dat hoor ik dan wel weer via jou wat het precies is. Het is hier nog droog. De vogels fluiten nog.

  Love As Always
  Di Mario

 8. Goede morgen Sjoerd, mooie oude Volvo op de foto. Wat weer betreft, laat het nu in de nacht maar regenen voor het gewas en overdag een heerlijk zonnetje graag. Maar ja wij hebben het niet voor het zeggen vrees ik.
  Fijne zaterdag gewenst, of het nu regent of droog blijft.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: