Schutting…
Schutting…

Schutting…

Day Of MonthNa de laatste storm lag de schutting met de buren echt helemaal om. Het was alsof er kaboutertjes langs waren gekomen die de onderkant van de schutting hadden afgezaagd. Zo met het idee van het is nu afgelopen met die ouwe troep. Die helaas nog niet eens zo heel oud was. Met wat scoorlijnen staat hij nu overeind, maar dat houdt geen windvlaag meer uit. Na lang nadenken en vele bouwmarkten verder hadden we besloten dat er een schutting van Europees Douglas hout moest komen. Duurzaam en het moet minimaal meegaan tot aan mijn pensioen. Wanneer dat met de huidige regeringen dan ook mag zijn. En dan moet je gewoon wachten op een aanbieding, en kijken dat ze het tegen een geringe vergoeding of gratis thuis bezorgen. Gelukkig is dat na een aantal maanden keurig gelukt en staat er nu in de gang een volledige schutting te wachten. U weet dus dat als ik er in het weekend niet ben… Ik toch onder de pannen ben.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Hier staat ook het plaatsen van een schutting op de kalender. Onze hillhout schutting heeft het 14 jaar volgehouden, en hier is de 9×9 paal ook net boven de grond geknapt. Waardeloze chinese rommel?

 2. Was helemaal van slag dat je het weekend onder de pan(latten) zit, maar bij deze Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio” Hans

 3. Omgewaaide schuttingen … tja, dat is een bekend probleem. Sinds de laatste keer dat dat hier gebeurde, hebben we de schutting geschoord met twee pergola’s, en dat bevalt tot nu toe prima. Hoe dan ook: succes met het plaatsen. Het weer lijkt in elk geval mee te werken voor dergelijke klussen: droog en niet te warm.

 4. Het schutting probleem hadden we begin dit jaar, meteen sterk werk van gemaakt, betonnen palen in de grond nu, die gaan niet rotten.
  En ik kan je vertellen, dat dit weekend, zoals het er nu uit ziet, ik ook onder pannen ben met werkzaamheden in de tuin.
  Daarom, fijn weekend.

 5. Je zet vast geen houten palen meer denk ik. Als ze tot aan je pensioen mee moeten en gezien we steeds langer door moeten…
  Ze bezorgen tegenwoordig bijna alles gratis. Alles om te concurreren.

 6. Ha die Sjoerd, haaa…. mijn moeder had een paar van die pannetjes!!
  Schitterend!!

  Maar goed… gefeliciteerd met het nieuwe hout.
  Goed hout!
  Succes met de bouw!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.