Nog twee te gaan

Nog twee te gaan

Day Of MonthJa, u leest het goed, nog twee te gaan, dagen weliswaar, tot aan mijn vakantie. Niet dat we wat spectaculairs gaan doen. Behoudens wat mooie dagtochten die ik in gedachten heb zal het niet zo bijzonder worden. Ook op mijn log wordt het wat stiller, misschien dat er alleen wat foto’s met korte teksten op komen, ik garandeer niks, de tijd zal het leren. Maar eerst nog even wat zaken op een rij zetten voor ik kan gaan. Ik moet de zaak natuurlijk wel beheersbaar achterlaten. Ik heb er niets aan als Frank na een dag al aan de telefoon hangt met zaken die ik niet geregeld heb. Aan de andere kant zijn het maar drie weken. Onderstaande foto heb ik afgelopen week ergens gemaakt. Een aan de onderzijde half vergane poort met een naar mijn idee duur kunstwerkje erop. Ik zou eerst de poort hebben vervangen….

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Mijn gedachten was dezelfde: ik zou eerst de poort hebben vervangen. Wel een mooie blauwe kleur!
  Je weet het: eerst de P van plicht en daarna de P van pret 😉 En als je al je zaakjes geregeld hebt, kun je alles veel makkelijker achter je laten.
  Ik spreek je nog!

 2. Frank-103

  Fijne vakantie en veel plezier daar! Nummermelder gebruiken op de mobiel en niet opnemen als mijn naamgenoot belt, dat werkt doorgaans best goed!

 3. Maar 3 weken zeg je ik,kan hoogstens twee weken verlof ineens nemen na elkaar de twee vorige jaren heb ik het zelffs opgenomen in telkens periodes vzn maar 1 week maar dat was een bewuste keuze van mij

 4. Annette Barendregt

  Als je niks gezegd had, had ik niet gezien dat die poort een beetje gammel aan de onderkant was. Want dat kunstwerk trekt toch wel de aandacht. Ik vind het een leuk geheel! Nee, dat is te voorzichtig gezegd……ik vind het GAAF! 😉

  Geniet maar lekker van je rust. Het wordt prachtig weer!

 5. Vakantie hoeft niet per se weg of spectaculair te zijn, gewoon lekker even geen werk en de dag de dag laten zijn, zonder agenda en verplichtingen, dat is vakantie in pure essentie

 6. Goede morgen Sjoerd, een fijn vooruitzicht joh , even drie weken vakantie vieren. Leuke foto, als je af en toe zoiets neerzet, zijn je volgers al lang tevreden denk ik.
  Voor vandaag maak alles af zodat Frank je niet hoeft te bellen tijdens je verlof.
  Fijne donderdag gewenst.

 7. Wat een heerlijk idee nog maar twee dagen te gaan tot je vakantie. Ik hoop dat het de komende drie weken mooi weer wordt. Wel vroeg hoor deze vakantie of heb je nog iets over voor later in het jaar.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: