1925 Renault Model 45 Tourer
1925 Renault Model 45 Tourer

1925 Renault Model 45 Tourer

bVision Photography

Day of MonthStelt u zich deze auto even voor in het jaar 1925. Het was op dat moment “de auto”. Renault was zijn concurrenten altijd een paar stappen voor in die tijd. 140 pk, 9,122 cc L-head inline zescilinder motor, vier versnellingen. Een monster van een wagen en op dat moment ook de grootste productiewagen. Ik vind het een werkelijk schitterend exemplaar. Hij krijgt dan ook een prominente plaats in mijn virtuele garage.

bVision Photography

Woorden schieten gewoon te kort bij die extreem mooie uitvoering gebracht door Hyman Classics en u weet, ik heb al een jarenlange relatie met deze firma en heb er nog nooit een auto gekocht. Wel het recht verworven om deze mooie plaatjes op het web te mogen publiceren.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.