Volvo P131 Amazon

Volvo P131 Amazon

bVision Photography

Day of Month
No way dat deze Volvo P131 Amazone uit 1969 in deze staat in mijn virtuele garage terecht komt. Deze had in 2010 gekeurd moeten worden, maar gezien de staat van deze auto zal het wel nooit wat worden. Volgens mij heeft hij zelfs vier verschillende wielen. Maar wie weet, je kunt niet alles voorspellen. Wellicht dat de eigenaar er toch nog iets aan gaat doen en zorgt dat deze toch ooit…
Update: 5 jan 2016:
Inmiddels heb ik begrepen dat het laatste zinnetje werkelijkheid wordt en men gestart is met het begin van de restauratie. In plaats van in weer en wind staat hij nu netjes onder een carport. Als ik weer eens in de buurt kom zal ik eens gaan kijken naar de huidige staat en hier een foto van bijvoegen. Of wellicht wil de eigenaar een foto doneren. Mijn conclusie dat het nooit wat zou worden was dus ongepast en ik hoop hem ook in gerestaureerde staat nog eens op mijn site terug te zien.

bVision Photography

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik ken de eigenaar van dit “vermeende” wrak. Deze is namelijk van de man van een nicht van mij. Het er over schrijven is nog daar aan toe. Maar ik lees in het artikel een hele hoop “feiten” die door de schrijver als waar worden neergezet. Het was een stuk netter geweest als de fotograaf/schrijver de moeite had genomen om even aan te bellen en aan de eigenaar te vragen om wat meer over de auto te vertellen. Gegarandeerd dat het dan een heel interessant stukje was geworden.

  1. Erik,
   Ik heb er een update bij gezet. Ik ken het verhaal achter de auto nog niet, en het was op dat moment, op een zondagochtend heel erg vroeg, ook niet het juiste moment om aan te bellen. Maar voor de rest is jouw opmerking terecht.

 2. Op Discovery zijn er regelmatig autoprogramma’s die van dit soort wrakken nog een fraaie oldtimer maken, als het plaatwerk maar niet teveel verrot is. En er is ook wel een dikke portemonnee nodig.

  1. iris

   Ik vind dit nogal een rare opmerking als ik heel eerlijk moet zijn… Een auto opknappen kost zeer veel geld. En buiten dat weet u de thuissituatie van de eigenaar niet. Misschien heeft hij en/of zij wel kinderen? En kan dus niet alle tijd in de auto steken? Mvg. Iris

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: