My work

My work

Day Of MonthIn de vakantie probeer je uiteraard zo snel als mogelijk je werk te vergeten. Maar, als je dan echt even geen tijd heb om een logje te maken omdat de hele dag al vol zit met andere dingen en dit plaatje komt bovendrijven, dan denk ik het moet maar… Niet dat ik echt een blog moet plaatsen, maar het steekt een beetje als ik het niet doe.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

 1. Is dat een patchkast? Ik heb de frequentie van bloggen omlaag geschroefd naar 2 keer per week, en soms maar 1 keer. Heb ik plotseling een boel tijd over voor andere zaken. Zoals TV kijken…. 🙁

 2. Gelukkig werken de verbindingen Sjoerd, ja vakantie is loggen geen prioriteit. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Veel kabels en knopjes dus wat ingewikkeld voor mij
  Bloggen is niet van moeten maar ik begrijp bij mij zit het systeem er nu in van om de andere dag iets posten en ja het zou ook een heel beetje raar voelen moest ik eens overslaan
  We zijn gisteren toch maar niet naar Maastricht geweest

 4. als ik verlof heb of als ik geen tijd post ik mijn plaatjes al een week op voorhand of soms nog langer, (met tijdsaanduiding) en dan kom ik als ik tijd heb, je mag het zeker niet als een verplichting zien, uit het oog is niet uit het hart hoor!

 5. Goede morgen Sjoerd, geen verplichtingen hoor, maar ik weet hoe het voelt als je even geen inspiratie hebt. Nou weer een technische foto waar ik geen kaas van heb gegeten. Maar je werk moet even wachten , jij hebt lekker vakantie.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 6. Nee bloggen is geen moeten, maar het zit zo ingebakken in je systeem, dat het erbij hoort… 🙂
  En dan is een foto van je werk toch niet zo verkeerd, met de wetenschap dat je er voorlopig nog niet naar toe hoeft…!!
  Mooie dag vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: