Triest
Triest

Triest

Day Of MonthHet is triest, maar mijn vakantie is echt teneinde. Snik, en ik had nog zoveel willen doen. Maar aan de andere kant paste dat niet in het tijdsbestek van deze vakantie. Ik ben tevreden, alles wat moest gebeuren is klaar. Er staat een mooie nieuwe schutting, netjes in de lak gezet en voorzien van mooie zinken afdekknoppen op de palen ter bescherming, en stuk pad is aangelegd voor onze boxen, er is een aardig rotstuintje gemaakt, en uiteraard zijn de boxen opnieuw lavendelkleurig geschilderd, wat wil een mens nog meer…
Wat ook triest is is V&D in Maastricht. De onderstaande foto is afgelopen zaterdag om 13.00 gemaakt in het filiaal in Maastricht. Een hele afdeling en geen mens te bekennen. Dat is verspilde moeite om hier iets aan te kunnen verdienen. De andere kant van de foto is waar La Place ligt, dat was wel vol. Het is dus maar waar je prioriteiten legt.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Dat is even slikken, want de vakantie is omgevlogen door de leuke dingen die jullie hebben gedaan.
  Zo is het beeld in veel winkels, soms loop je echt alleen in een zaak rond. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Als je zegt dat de foto in V & D na sluitingstijd genomen is, geloof je het ook.
  Jammer van je vakantie. Je to-do-lijstje was gewoon té lang 😉 Maar een dag aan het werk en het voelt alsof je niet weggeweest bent.
  Groetjes Kakel

 3. Ja, ik kom daar nooit en zeker niet op de zaterdagmiddag, maar het lijkt me behoorlijk rustig ja. Maar er is ook zoveel te koop, mensen zijn vast allemaal al wel een keertje voorzien.

 4. Frank-103

  Het assortiment bij de plaatselijke v+d bestaat tegenwoordig steeds meer alleen uit kleding, en daarvoor ga ik wel naar de v en d, maar er zijn veel meer kledingwinkels.

 5. Mensen zullen blijven eten en drinken, Sjoerd. Misschien dringt langzaam het besef door dat het bezit van 73 paar schoenen en 56 jurkjes eigenlijk wel voldoende is voor de gemiddelde Nederlandse vrouw.

 6. Jammer dat de vakantie er weer op zit, maar je hebt je vrije dagen zo te horen weer nuttig weten te besteden. Succes met de herstart bij de baas. Wees maar blij dta je niet bij V&D werkt, want daar komt het op deze manier niet goed, vrees ik.

 7. De V&D en ik zijn eigenlijk geen grote vrienden geweest de afgelopen jaren. Ik denk niet dat ik ze uit de dip kan helpen als ik de aankopen van de afgelopen tien jaar bekijk. Jammer dat je vakantie er op zit. En dan heb ik je ook nog extra aan het werk gezet.

  Love As Always
  Di Mario

 8. ria

  Lekker veel werk verzet dus, al zijn vakanties daar niet echt voor bedoeld natuurlijk 😉
  Die winkel ziet er toch wel gezellig uit zo, jammer dat het niet lukt met v en d.

 9. Goede morgen Sjoerd, ja joh werken weer om je brood te verdienen. Maar je vakantie is nuttig besteed lees ik wel.
  V&D zit hier al jaren lang niet meer, in Goes is er nog eentje maar ik geloof dat dat de enige in Zeeland is, terwijl ik nog goed weet dat er zeker in M’burg en Vliss vestigingen waren. Nou ja het liep kennelijk niet goed, dan verdwijnt zo’n zaak op den duur.
  Fijne maandag gewenst.

 10. niet te geloven, ik kom er vaak en daar is het altijd zo druk….
  die seizoenssnoepjes onder, die vindt ik altijd lekker :o)
  en ja, aan alles komt een end, ook aan je verlof, je kan weer vol goeie moed beginnen, er komen nog dagen waar je van alles kan doen

 11. Ja, jammer aan alle goede dingen komt een eind.
  Maar fijn dat je genoten hebt van je vakantie.
  Ja, bij V&D, is de spirit uit de fles, daar moet nog veel gebeuren.
  Suc6 weer bij deze start, maar dat zal ook wel weer lukken… 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.