Again

Again

Day Of MonthDaar zit je dan achter je computer, net alle blogjes gelezen en erop gereageerd, en dan moet je er zelf ene gaan schrijven. Dat doe je iedere dag toch. Sommige mensen plannen een hele vakantie logjes vooruit, ik kan dat niet. Dat gaat bij de waan van de dag. Ik moet net tegen iets aanlopen. Behalve in het weekend, dan heb ik meestal een vaste rubriek die ik eventueel zou kunnen plannen. Maar de rest gaat echt on the fly… Net zoals gisteravond, na een drukke dag kom je thuis, bent aan de beurt om te koken, we hadden gebakken aardappeltjes met krokante kip uit de oven en daarnaast komkommerschijfjes met uitjes, peterselie en azijn. en dan is het zeven uur en je valt even total loss op de bank, zo even ontspannen. Ziet buiten de plantjes in de tuin en denkt hé die moeten ook nog water, pakt de tuinslang en u snapt de dag is alweer voorbij. En toch moet er een logje komen, mooi niet dus… u zoekt het maar uit.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Frank-103

  Heel herkenbaar Sjoerd! En al heb ik dan best foto’s gemaakt waar met wat moeite een logje van te maken is, dan is het laatste jaar het plezier toch een beetje weg, en plaats ik geen logje meer.

 2. Zo denk je even te gaan zitten en meld zich nog wat aan.
  Logjes schrijf ik ook vaak per dag, soms heb je meer te schrijven die gebruik ik later, vaak toch schuiven met verhaaltjes. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Logje van te voren plannen en schrijven, doe ik vrijwel nooit, hooguit als we eens een weekendje weg zijn en dat gebeurt niet zo gek vaak. Na bijna 10 jaar bloggen en een wat meer kwakkelende gezondheid, maak ik het me de laatste tijd zo af en toe eens wat makkelijker door eens een dagje geen logje te publiceren.
  Ik heb er bewondering voor dat mensen met een fulltime job naast hun werk toch dagelijks een logje plaatsen. Die mag je in je zak steken. 🙂

 4. Ik heb bijna altijd vaste dingen, dus ik kan inderdaad mooi plannen, maar anders is het voor mij ook soms niet te doen. Dus dan kan ik die vakantie ook mooi doorplannen. Vandaag maar wat rustiger aan doen. Met deze temperaturen ga ik niet de grootverpakkingen bijvullen. Vanavond hoop ik te moeten sproeien, dat zou betekenen dat het niet gaat regenen in de avond hier.

  Love As Always
  Di Mario

 5. 🙂 Nou ik zoek het wel uit hoor Sjoerd, ik wens je in ieder geval een fijne vrijdag toe.
  Ik ga zo eerst de kat eten geven, daarna de plantjes water geven en dan nog mezelf een ontbijtje verstrekken.

 6. ieder zijn ding natuurlijk, ik vindt het prachtig als je iedere dag vers van de pers iets schrijft, maar mijn prentjes worden gewoon al weken op voorhand gemaakt, alles dus, als ik tijd heb.
  En een taak in huis heeft ieder gezin wel zeker?
  Ik ben hier maar alleen met de zoon, ik moet wel alles met z’n 2 doen

 7. Je had in ieder geval een lekker maaltje, de planten in de tuin weer water.. 🙂
  Dat zijn toch hele belangrijke zaken.
  Hopelijk heb je geslapen als een roosje en op naar een mooi weekend.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: