Pech…
Pech…

Pech…

bVision Photography

Day Of MonthSoms denk ik wel eens dat bepaalde zaken mij alleen overkomen, onderstaand plaatje plaatste ik daarbij op Facebook.
Maar eerst het verhaal, zoals ieder jaar moet ook mijn MG een Algemene Periodiek Keuring ofwel APK ondergaan, hij is pas 13 jaar, dus nog niet zo heel oud. Tijdens de keuring kwamen wat zaken aan het licht die ik in mijn achterhoofd wel wist, dus dat werd een fikse rekening. Geen probleem, daar hadden we al rekening mee gehouden. De auto zou eergisten klaar zijn en tegen 4 uur ging de telefoon. Ha dacht ik, dadelijk de auto ophalen. Maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Mijn MG was bij een proefrit betrokken geraakt bij een aanrijding en zit aan de achterzijde flink in elkaar. Het is te repareren, maar toch. Nu zit een ongeluk in een klein hoekje en de MG is niet helemaal naar de maan, maar met het mooie weer in het vooruitzicht had ik het graag anders gehad. Morgen komt de expert kijken wat er aan te doen is. de garage zorgt uiteraard dat hij weer gemaakt wordt.

de mijnen

17 Comments

 1. Haha, die spreuk eronder 😉
  Toch een fikse tegenvaller als je auto na een APK betrokken raakt bij een aanrijding. Onze auto is een keer gestolen toen ie in de garage stond. Was ook prettig, maar niet heus. Kwam er nog zo’n eikel van de verzekering langs…
  De rompslomp die je er weer van hebt, hè? Ik hoop dat het snel is afgehandeld!

 2. Wat spoken die lui daar uit tijdens een proefrit? Ze zorgen uiteraard dat de schade wordt hersteld, maar het zou voor mij reden zijn om eens naar een andere garage uit te kijken. Of ze moesten nu berouwvol een heel mooie leencabrio ter beschikking stellen.

 3. Oh, daar ben je lekker mee, daar gaan je zonnige plannen.
  Schade is altijd nadelig voor een auto, ook op langere termijn, kleur verschil en plekken die onbehandeld zijn omdat men daar niet meer bij kan komen.
  Jammer van je MG, hoop dat men het netjes voor je oplost, Hans

 4. de expert, de schatting, ik heb het pas ook meegemaakt, iemand gaf me ’s morgens geen voorrang, hij schoot gewoon de weg op tegen mijn auto aan, ik was niet in fout, maar ik zit er maar mee, maar als hij gemaakt wordt is het ok, en het goeie weer, dat komt daarna nog wel, misschien kan je gaan fietsen?

 5. Goede morgen Sjoerd. Wij zijn ooit eens van achter aangereden door een monteur die een proefrit maakte. We stonden keurig stil, voorgesorteerd om linksaf te slaan. Maar toen is de schade ook keurig geregeld daar de betreffende garage. Ik hoop dat jouw MG er prima uit komt te zien, zo zonde, maar niets aan te doen.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.