Zitterdse spanning
Zitterdse spanning

Zitterdse spanning

Trafohuisjes bVision.nl

MeiSittard (in het Limburgs Zitterd) is een stad in Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad van Limburg. De geboorteplaats van Toon Hermans en net in deze stad wist Di Mario van dimario.info me te verrassen met het afgebeelde trafo huisje

Trafohuisjes bVision.nl

Het staat op de weg van Sittard naar Tudderen (Tuddern), Duitsland, op de hoek van de Tuddernderweg en Hemelsley. Ik rij er vaak langs en heb het nog nooit gezien omdat het net in de zijstraat ligt. De weg naar Tuddern wordt het meeste gebruikt door Limburgers die net over de grens wonen, en Limburgers de net over de grens gaan tanken. Het laatste overkomt mij wel eens. Ik kende dit type trafohuisje niet eens en het is het eerste wat ik in deze vorm zie. Een echt kado dus… Maar nu ik weet waar het staat kan ik zelf ook eens nader gaan kijken. Thanks Mario.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

 1. Frank-103

  Een heel spannend huisje daar, dat valt niet erg op tussen die 2 huizen. Die Volvo ziet er trouwens niet uit alsof er nog veel mee gereden wordt.

 2. Voor mij een pareltje, dat ik in jouw thuisprovincie een huisje weet te vinden, die jij alleen nog niet op de foto had gezet, maar ook nog nooit gezien had terwijl je er wel regelmatig langskomt. Ik moet ook zeggen Sjoerd, je zorgt er goed voor dat we onze ogen ophouden.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd, zo’n model huisje heb ik ook nog nooit gezien, heel apart. Leuk is dat, sinds ik hier die huisjes zie, ben ik er zelf ook op gaan letten, al komt hier meestal de bekende vorm voor, compleet met graffiti.
  Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.