Maastricht op een zonnige zondagmiddag….

Maastricht op een zonnige zondagmiddag….

bVision Photography

Day Of Month
Waar Maastricht’s mooiste aan de gang was, het loopevenement door het centrum van de stad.
Waar dit meisje een prima optreden gaf bij de VVV in de buurt. Super die heeft haar geld verdiend, en dan heb je nog van die hufters die een foto of filmpje maken en niets in de gitaarkoffer doneren.
Waar we lekker gegeten hebben. Bij Amadeus uiteraard.
Een Westmalle Tripel uitstekend smaakte, wat wil je met zo’n weer. Een Rivella kan ook uiteraard.
Een kleine rondrit zonder cabrio ook kan. Vooral als je over een wielerkoers parkoers rijdt en dan ook nog over de finish op de Adsteeg in Beek mag rijden
Ach, het leven kan slechter zijn… ik doe het ermee

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Allebei sfeervolle foto’s. Bijzonder lullig om de jongedame op de foto te zetten maar geen eurootje neer te leggen! Wij hebben gefietst het afgelopen weekend. Ook fijn.
  Ik kijk nu al uit naar de Tour de France, want die komt de eerste dag angstvallig dicht langs ons dorp.
  groetjes Kakel

 2. Heerlijk als ze staan te zingen en geloof me, zij verdient meer op zo’n dag dan dat jij je kunt bedenken, zelfs met de hufters die voorbij lopen. Ik heb weleens gesproken met zo’n muzikant op een gewone door de weekse dag hier in Almere, hij werkte toen nog part time en stond de andere helft van de tijd hier gewoon te zingen, ja ook op de maandag bijv. en kwam thuis met meer geld na een halve dag spelen op straat, dan hij in loondienst uitbetaald krijgt of kreeg..

  En dat gesprek was een jaar geleden ongeveer, hij ging er zijn werk van maken, dus ik denk niet dat ze zo zielig is, want met evenementen verdienen ze het driedubbele, ik kijk in elk geval even anders naar die gasten, want ik heb het vaker gehoord van de muzikanten, als je een beetje kunt spelen? Ga op straat zitten, hahaha

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, we hebben weer een mooi weekend gehad om van te genieten. Dat hebben jullie dan ook goed gedaan, Maastricht is een leuke stad waar wij ook wel eens kwamen, zomaar om te genieten.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: