Alle duiven binnenkomen…
Alle duiven binnenkomen…

Alle duiven binnenkomen…

bVision Photography

Day Of Month
Het schoot me meteen in mijn gedachten toen ik het tafereel op de foto’s bekeek, alle duiven op de dam, van Gert en Hermien.Maar eigenlijk was het triest. Het was warm en de bewoner van het appartement had zijn raam open gezet om in de nacht wat koelte binnen te halen. Dat hij daarmee ook enkele duiven de kans gaf om zijn kamer te bezoeken heeft hij geweten. Ik durf te wedden dat die de volgende keer een hor in zijn raam heeft staan. Alhoewel het wel komisch uitziet, zo’n duif aan de verkeerde kant van het raam. Die beesten worden steeds brutaler en je kunt er weinig aan doen. Vanochtend was het raam in ieder geval dicht.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Frank-103

    Gratis vlees voor op de barbeknoei, een gevulde duif zal best lekker smaken. Het is dat we hier meer van de hamburgers zijn, anders ging het raam ook open!

  2. Annette Barendregt

    Ik zou me dood schrikken. Brrr. Opeens zo’n beest in je slaapkamer. Hier stikt het van de scholeksters. Ze eten het visvoer uit de vijver. Maar daar blijft het ook bij. Wel twijfel ik of ik nu extra veel voer erin moet gooien of juist minder. Nachtje over slapen! 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, hier zitten wel een hoop Turkse tortels, maar die blijven gewoon buiten, geen enkel probleem dus. Alhoewel, soms moet ik gewassen dingen nogmaals een rondje in de machine laten draaien.
    Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d