De eend

De eend

bVision Photography

Day of MonthJe hebt lelijke eendjes en je hebt hele mooie eendjes. Ik vind dit mooie eendje super. Hij is gewoon prachtig deze 30 jaar oude eend (1985). Op een schaal van 1 tot 10 krijgt hij van mij een dikke 9.5. Ik trek er iets vanaf omdat die onzin achterop er niet hoort en zo ook nooit bedoeld was… Het is overigen geen 2CV4, maar de wat beter gemotoriseerde 2CV6. Het is een auto waar een dame mee gezien mag worden. Een meisjesauto dus…

bVision Photography

Overigens lag mijn site er gisteren gedurende een aantal uren uit. Niet mijn schuld, maar langzaam begin ik echt aan een andere provider te denken. Het is niet meer van deze tijd dat zaken lang onbereikbaar zijn.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, tijdens mijn studietijd, had een vriend van toen een eendje. Hij gebruikte de stoelen en achterbank ook als meubilair in zijn kamer. De bank bleef meestal staan, behalve als hij meer dan één persoon mee moest nemen.
  Ik dacht trouwens dat het rek met de koffer achterop eigenlijk bij een kevertje hoorde, of hoort het daar ook niet bij?
  Fijn weekend met een heerlijke zaterdag om te beginnen.

 2. Ik kon gisteren nog op je site komen, maar het is echt vervelend als dat niet lukt. Ik kan al moedeloos worden als dat langer dan vijf minuten bij mezelf gebeurd. Een leuke eend zeg. Ik denk dat Shirel deze zelfs mooi vind. En die heeft niets met auto’s

  Love As always
  Di Mario

 3. Hij ziet er zeker netjes uit, deze eend. Een vriend van me gaat jaarlijks met zijn eend een week weg, slapen in de eend. Dit jaar naar Ierland, maar ook naar Noordkaap. Dat gaat probleemloos!

  Vandaag (vrijdag) lag je site er ook een paar keer uit, ik kon je niet bezoeken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: