Pappieday
Pappieday

Pappieday

Day Of MonthZondag is het hier Vaderdag. Nu hebben we daar nog nooit wat aan gedaan, ook aan Moederdag niet. Dus toen ik voorzichtig voorstelde dat we vanaf nu Vaderdag wilde gaan vieren en ik best wel eens een kado voor Vaderdag zou willen krijgen kreeg ik meteen de hele familie over me heen. Dus ik moet me eens even gaan bezinnen hoe ik toch een kado kan krijgen zonder te refereren aan die bewuste dag. Iedereen weet nu al dat ik wat wil hebben, heeft er iemand nog lumineuze voorstellen… BTW de MG staat weer te glimmen in de garage en rijdt weer super. Nu nog een mooi weekend.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Je familie een beetje opstoken 😉
  Ik heb een hekel aan deze verplichte dagen, maar aan de andere kant ben ik zo blij dat ik mijn ouders nog heb…
  Goede zaak dat de MG weer in je garage staat. Binnenkort een rondje rijden, hoor.
  Fijn weekend!
  liefs Kakel

 2. Ha, ha dat is leuk om via een omweg je wens te laten vervullen.
  Gelukkig is je MG weer terug. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Dat wordt moeilijk Sjoerd, zo kort voor Vaderdag. Ik ken nog wel een leuk bord van een makelaar, daar staat op, Te koop Vader, misschien zien ze dan wel dat het je ernst is.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Wij hebben er nooit echt puur aan gedaan. Dat wil zeggen: mijn vader is een paar dagen na vaderdag jarig en meestal combineer ik het dan en krijgt hij net een wat duurder cadeau. En dus ook dit jaar weer.

 5. Tja Sjoerd, hier hebben we nooit Vader- of Moederdag gevierd. Wel de verjaardagen van iedereen, maar om nu opeens er mee te beginnen omdat je een cadeau wilt, dat is natuurlijk niet echt te verkopen. Als je nu met Moederdag ook iets had gegeven, kijk dan komt Vaderdag ook weer wat in beeld. Wees nu maar blij dat je elkaar nog hebt, dat is toch het beste cadeau dat je kunt krijgen, waar of niet?

 6. Had je het maar nooit afgeschaft, hè. Maar wie weet verrassen je kinderen je nog wel met een eigen gemaakt gedicht, voor de liefste papa in de wereld, en ontbijt op bed.

 7. Een beetje flauw van de familie, ze zouden toch wel zelfgemaakte tekeningen voor pappieday kunnen maken… of een geverfde steen 😉
  Wat heb je nog meer, een handafdruk op papier … ook leuk…. 😉

  En de MG, ik denk dat hij dit weekend nog rustig mag glimmen in de garage…. en anders kan hij maandag gepoetst worden……..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.