De donderdag na de woensdag

De donderdag na de woensdag

Day Of Month
Frank, onze vakantieman, is nu voor de derde week op vakantie, dat houdt in dat ik op de woensdagen thuis werk. Niet alles, maar een halve dag, en de rest ben ik beschikbaar, bereikbaar en eventueel inzetbaar… Mooi zinnetje, al zeg ik het zelf. De halve dag ging dat ook prima, de Golf stond in de garage voor een servicebeurt, de eerste na 30.000 kilometer, de MG krijg ik vandaag terug als alles goed gaat, in de middag nog even naar de kapster geweest en ja hoor, even na half vier was het prijs en stond de telefoon roodgloeiend en werd ik van diverse kanten bestookt. En terwijl toch iedereen ondertussen moet weten dat ik er op woensdag niet ben. Maar goed, met een telefoon van de baas en een gegarandeerde bereikbaarheid ben je dan toch de pineut… Het duurde gelukkig niet al te lang, anders had de Golf nog steeds in de garage gestaan, wachtend op zijn baasje. Lachend ga je zo’n auto halen, de kosten zijn toch voor de (private) leasemaatschappij. Niet dat er wat aan was, ik ben heel tevreden met de Golf en zijn uitzonderlijk lage verbruik.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Wij hebben ons Golfje intussen ook al bijna een jaar. Vorige week is hij voor het eerst sinds we hem hebben voor een beurtje en apk naar de garage geweest. We hebben nog geen spijt van de overstap van Toyota naar VW.
    Morgen nog een dagje naar de baas, en dan is het alweer weekend, Sjoers. Een fijne vrijdag gewenst!

  2. Goede morgen Sjoerd, lastig dat de mensen altijd tegelijk lijken te bellen. Maar wel prettig dat je de golf zo lachend op kunt halen. Leuk gedaan de foto van je auto’s.
    Ik wens je een prettige donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: