Maxi Selfie
Maxi Selfie

Maxi Selfie

Day Of Month
Als je zo in het openbaar met z’n allen in een openbare gelegenheid een selfie gaat staan maken vraag je erom om op de foto te komen. Niet dat dat op zich zo erg is, maar het lijkt dat deze trend als algemeen aanvaardbaar wordt gevonden. Waren we vroeger nog bang om het gezicht op internet te tonen, nu vind je de gezichten overal terug. Facebook staat er vol mee. Als ik maar gezien wordt lijkt het wel…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Selfies ik heb er niets mee.
  Mooie foto’s van de omgeving zie ik graag.
  Maar dan wel door anderen gemaakt.

  Ach, ik kijk tenslotte ook nooit in de spiegel, dus wat moet ik dan met selfie?

  Vrolijke groet,

 2. Goede morgen Sjoerd, zo is het ook makkelijker om jezelf met een groepje op de foto te krijgen. Ik denk nog aan de zelfontspanner en de renpartijen die daarbij nodig waren om op tijd op je plek te staan/zitten. Of de foto’s waarop tante Mien dan net ongeduldig is geworden en er raar op staat omdat ze vraagt : “Duurt het nog lang?”
  Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.