Day Of Month
Ik ving deze vreemde vogel afgelopen week toen ik in Kelmond bezig was met maken van ander foto’s van vogels. De nijlganzen keken er niet vanop toe deze vreemde vogel over kwam vliegen en ik mijn camera net op tijd kon draaien. Het doet me denken aan de komende vakantieperiode. Lekker rustig op de weg, lekker rustig op het werk, weinig schooljeugd op de weg, geen parkeerplaats zoeken. Heerlijk toch, nadeel is uiteraard de ietwat hogere temperaturen waar ik moeilijk aan kan wennen. Maar daar heb ik in de airco gekoelde ruimte op het werk weinig last van… Maar owee als je buiten komt.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Met deze vogel ben ik een keer vanuit Dortmund naar Boekarest gevlogen voor 19 euro. De terugreis was veeeeeel duurder. 29 euro. Dat was toen een goedkoopje reisje naar kleindochter Nina die in Brasov, Roemenie woont. Twee jaar geleden kostte de reis 39 en en 59 euro, nog niet duur. Dit jaar gaan we niet, Nina komt bij ons.

  2. Geen idee welke maatschappij dit is. Ik vind het een mooie manier van reizen. Als je tenminste met heel de familie op vakantie gaat. Als er maar een of twee gaan – en ik thuis blijf – vind ik het al een stuk minder…
    Beetje dameskleurtje, deze hoogvlieger 😉
    Ik houd ook van vakantie: het hele dorp de hort op!

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.