Lucky shot

Lucky shot

Day Of Month
Ik ving deze vreemde vogel afgelopen week toen ik in Kelmond bezig was met maken van ander foto’s van vogels. De nijlganzen keken er niet vanop toe deze vreemde vogel over kwam vliegen en ik mijn camera net op tijd kon draaien. Het doet me denken aan de komende vakantieperiode. Lekker rustig op de weg, lekker rustig op het werk, weinig schooljeugd op de weg, geen parkeerplaats zoeken. Heerlijk toch, nadeel is uiteraard de ietwat hogere temperaturen waar ik moeilijk aan kan wennen. Maar daar heb ik in de airco gekoelde ruimte op het werk weinig last van… Maar owee als je buiten komt.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Met deze vogel ben ik een keer vanuit Dortmund naar Boekarest gevlogen voor 19 euro. De terugreis was veeeeeel duurder. 29 euro. Dat was toen een goedkoopje reisje naar kleindochter Nina die in Brasov, Roemenie woont. Twee jaar geleden kostte de reis 39 en en 59 euro, nog niet duur. Dit jaar gaan we niet, Nina komt bij ons.

 2. Geen idee welke maatschappij dit is. Ik vind het een mooie manier van reizen. Als je tenminste met heel de familie op vakantie gaat. Als er maar een of twee gaan – en ik thuis blijf – vind ik het al een stuk minder…
  Beetje dameskleurtje, deze hoogvlieger 😉
  Ik houd ook van vakantie: het hele dorp de hort op!

 3. Lekker met de korte broek. Ik vind het wel wat. Van mij mag het wel warm worden, maar omdat dat het hier toch niet voor langere tijd is. Ga ik graag op vakantie. Alleen mijn vliegtuig vliegt niet vanuit het zuiden des lands.

  Love As always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: