Rustdag
Rustdag

Rustdag

Day Of MonthHet gebeurd niet vaak, maar de zondag was voor mij een echte rustdag en na zes dagen werken mag dat ook wel. De werkzaamheden afgelopen zaterdag zijn voorspoedig verlopen, chapeau voor allen die daar waren dus. Op zondag ben ik alleen maar even wezen tanken in Duitsland, naar een tuincentrum geweest, een schaap in de tuin gezet, de nieuwe vogelhuisjes geschilderd, de planten van water voorzien, gekookt en dat was het zo’n beetje… U wil uiteraard niet weten wat ik gekookt heb, daarom vertel ik het toch maar: gestoofd rundvlees met zelfgemaakt puree en een salade van Romaine sla met parmesaan, ei, een uitje en een tomaat en daaroverheen een sausje van mosterd, honing en balsamico. Oh ja, uiteraard de avond afgesloten met een Erdinger, voor de niet ingewijden, dat is het beste witbier van Duitsland. En het plaatje, och, dat prijst zichzelf wel aan.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, een fijne zondag genoten en nu weer vol goede moed de nieuwe week in. Je hebt lekker gegeten lees ik wel en genoten van je zondag. Mooie foto neergezet trouwens, zo met die losse klok erop.
    Voor vandaag een fijne maandag gewenst

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.