Den Bosch

Den Bosch

bVision Photography

Day Of Month Gisteren waren we gezellig even in Den Bosch om even een nieuwe haring te gaan eten. En uiteraard meer om te genieten van de Brabantse gastvrijheid, die in sommige gelegenheden af en toe ver te zoeken is. Ik ga dan meestal altijd even uit van de plaatselijke V&D. Ik zou bijna een Amerikaanse uitdrukking gebruiken om de leegte en de bediening aldaar te typeren. Ik denk dat deze zaak afstevent op een faillissement. Ik zou er overigens geen traan om laten. De enige zekerheid in een stad met een V&D is dat je er kan pissen, om het maar even plat in plaats van rond uit te drukken. Maar voor de rest was het gezellig in de stad, Er waren een paar leuke percussieoptredens, enkele graffiti spuiters waren aan de slag op een paneel op de markt. Alleen viel ook de leegstand op in veel straten die niet direct aan de markt lagen. Het gaat slecht met de detailhandel, ook daar in Den Bosch. Maar wat me het meeste tegenviel was de nieuwe haring die ik op de markt gepresenteerd kreeg. Een wat slap gevalletje, niet koel genoeg en slecht gefileerd, het smaakte alsof de haring reeds weken oud was in plaats van pas gevangen… Jammer, deze week nog maar eens proberen op de bloemenmarkt in Geleen, dan weet ik het zeker. Maar er waren ook super ervaringen, mijn vrouw scoorde 3 paar nieuwe schoenen… en ik een nieuwe beurs. De oude was toch leeg na die schoenen… De dame op de foto maakte onderdeel uit van een percussiegroep.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik heb afgelopen week heel wat haringen gegeten en er zit wel zo nu en dan verschil in.Ik hoorde zaterdag van een haringhandelaar dat er geen slechte haring bestaat, maar wel slecht verzorgd kan worden. Zit wat in natuurlijk. 🙂

 2. Die dame ziet er een stuk verser uit dan de haring.
  Ja V&D heeft op de verkeerde groep gegokt en doet er maar weinig aan om het te veranderen.
  Een nieuwe beurs om weer te gaan vullen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Frank-103

  Het was vast oude haring, die gaan ze echt niet weggooien. Bij de mcdonalds hebben ze ook een wc, en gratis wifi.mocht de v&d dus gesloten worden…….

 4. ria

  we voeren in Leiden langs de V&D aldaar en er werd me verteld dat die pas verbouwd was en dat het een van de weinig goedlopende V&D’s was.
  Drie paar schoenen tegelijk, daar moet ik toch niet aan denken, zeker weten dat er twee paar ongebruikt de kast in verdwijnen.
  Jammer van die haring..

 5. Ja, de leegstand neemt ernstige vormen aan, ook alhier.
  Ze doen er van alles aan, maar echt werken doet het niet, of zou het anders nog leger zijn? Wie weet.

  Maar een beetje sfeer in de stad, hoe gewoon het ook over mag komen, blijft toch leuk en bijzonder.

 6. Persoonlijk vind ik de haring een beetje schraal dit jaar.
  Nu je het zegt, als de V&D dicht gaat, waar moet ik dan pissen … ?!!
  Op de parade heb (had ?) je nog de openbare pisbak, maar die is niet voor de vrouw bestemd….
  Maar goed dat er veel terrasjes zijn door de stad, probleem is wel dat je om, af te wateren, je weer een bak koffie moet nuttigen…..

 7. Goede morgen Sjoerd, ben je Gerritje nog tegengekomen? Jammer van die haring, maar misschien was het nog een oude nieuwe, je weet maar nooit zeker, wanneer je de kraam niet goed kent.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: