Bench Sander
Bench Sander

Bench Sander

Day Of MonthGisteren kwam een van de laatste onderdelen voor mijn werkplaatsje aan. Een stationaire schuurmachine voor op de werkbank. Een Ferm bench sander. Heerlijke apparaten zijn dat. Ik heb er ook een kolomboormachine van. Stevige motoren die tegen een stootje kunnen. Daar is Ferm goed in. En de onderdelen ervoor zijn makkelijk te krijgen. Nu kan ik beginnen aan wat projecten die ik o.a. nog open heb staan voor de bruiloft van mijn dochter in september. En als ik naar buiten kijk is het weer dusdanig dat ik lekker lang door kan werken. In de tuin worden de werkzaamheden even op een laag pitje gezet. Het is dat ik geen vijver meer heb, anders zwommen de vissen na gisteren in het gazon, wat ik ook niet meer heb… Maar voor de rest vind ik het eigenlijk prima. We worden een jaartje ouder, maar echt niet minder actief…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Annette Barendregt

    Toys for boys! Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken! Je bent wel echt zo’n type als uit die Hornbach reklame, hé? 😉

  2. Goede morgen Sjoerd, nog nooit van het merk Ferm gehoord, maar het ziet er stevig uit.
    Hier heeft het wel wat geregend maar niet heel erg veel, ik zie de regeninstallaties van de boeren nog in werking, dus het zal wel niet genoeg geweest zijn.
    Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.