Een dag uit het leven van…
Een dag uit het leven van…

Een dag uit het leven van…

Day Of MonthOm 5 uur schiet ik wakker, Ollie, onze rode kater springt van mijn vrouw af pardoes boven op mij. Alleen maar om aan te geven dat toch echt een van ons moet opstaan om hem wat te eten te geven. Maar 5 uur is toch echt nog wat te vroeg, aan de andere kant komt van slapen ook niets meer terecht en van alle ellende staat mijn vrouw wat later op om de beesten te voeren. Komt nog even naar bed, maar na een tijdje zijn we toch allebei maar opgestaan om te genieten van het dan toch al mooie weer. Na het ontbijt toch maar in de auto gestapt om supervroeg boodschappen te gaan halen bij Appie in Roermond. Op de terugweg in Süsterseel(Dtslnd) even stoppen om goedkoop te kunnen tanken, om daarna in Gangelt(Dtslnd) bij de Fressnapf een paar zakken kattenzand te halen. Weer thuis alles uitladen en opruimen en hup weer de auto in om naar Hornbach in Kerkrade te gaan. Ik had nog een partij stenen nodig voor in de tuin en moest wat steigerhout hebben voor het project van mijn dochter. Kijkt mijn vrouw naar een foto van een oud kastje met een bepaalde verftechniek en zegt vervolgens dat wil ik ook voor het tafeltje in de kamer. Ik wist niet dat VW voor VerhuisWagen stond, maar vol en zwaar was hij wel. Mijn zoon hielp even met het in de garage zetten van alle spullen en het was tijd om wat te eten onder het eten lees ik meestal de meeste blogs. Na het eten de garage leeggemaakt en de stenen in de berging achter gezet om daarna het tafeltje uit de kamer een eerste laklaag gegeven. Het moet een beetje op een Piet Hein Eek tafeltje gaan lijken, dus na twee lagen verf komt de blanke lak aan de beurt, ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Mijn vrouw had een afspraak bij de dokter, dus die ook maar gebracht en langzaam aan werd het tijd om te koken, mijn beurt vandaag. Ik hou ervan om alles zelf te maken en niet kant en klaar uit een potje, duurt wat langer, maar smaakt een stuk beter. Macaroni stond op het programma, en dat smaakt met vers geraspte Parmezaanse kaas uitstekend. Na het eten is het goed rusten met de pootjes even omhoog en de TV aan met NCIS erop, en daarna uiteraard het tafeltje nog een keer schilderen. Het ziet er al goed uit. Dan is het tijd om met een lekker glas wijn achter de computer te kruipen en dit stukje te maken. Inmiddels is het tijd om te gaan slapen. Het is weer mooi geweest vandaag, en het is ook mooi weer geweest vandaag, schreef ik gisteren.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

 1. Zo uiteindelijk dus een vrij drukke reisachtige dag, en je VW, hahaha goed gevonden!!!

  Zo’n dag uit jullie leven vind ik nu heerlijk om te lezen, en wat at je laat trouwens als je de meeste blogs tijdens het eten leest 😛 😉

  X

 2. Een lange maar vooral vruchtbare dag voor jullie. Mijn man staat elke dag om 4.45 uur op 😉
  Grappige naam voor een kater, Ollie.
  Ik hoop dat we binnenkort een foto te zien krijgen als het tafeltje af is.
  Wat een ontzettend mooie foto van Den Bosch!
  Lieve groet
  Kakel

 3. Frank-103

  Vanwege de nachtrust gooi ik de katten, als ze niet opletten, rond 23.00 naar buiten. Dan staat er niets of niemand rond 05.00 op mijn bed om eten te bedelen en eindig ik ook niet als schilder. Maar dat ritje door Duitsland, even naar Kevelaer voor een lekkere bak koffie, zit er hier helaas ook niet in.

 4. Goede morgen Sjoerd, wat een mooie foto. Mijn kat slaapt tegenwoordig beneden, hij vindt dat het makkelijkste geen trappenlopen op zijn oude dag. Dus voor mij het voordeel dat ik niet meer voor dag en dauw een pootje in mijn gezicht krijg geduwd.
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.