Trafohuisjes bVision.nl

MeiAfgelopen donderdag(25 juni) hadden wij een trouwfeest. Voor een fotosessie liepen wij vanaf de Trochreed te Readtsjerk (Roodkerk) een graslandje in en daar stond een trafohuisje. Ik weet niet zeker of dit soort huisjes ook jouw belangstelling hebben en daarom stuur ik de foto’s toch maar op. Ze zijn met mijn smartphone gemaakt en onbewerkt.
Groet, Hanny van gewoonhanny.nl

Kijk, dat is nou leuk, zijn ze op een trouwfeest wordt er toch aan mij gedacht. Super toch. Het is weliswaar geen huisje, maar meer een standaard boerderij laagspanningsstation, maar dat mag de pret niet drukken.

Trafohuisjes bVision.nl

Ik heb wel even moeten zoeken waar dit huisje nou precies stond. Ik versta dan wel Fries, maar google had er wat meer moeite mee. De Bosweg staat op als Boskwei, en gelukkig was de De Trochreed makkelijk te vinden, het is een prachtig tot restaurant verbouwde boerderij, die te vinden is in het landelijke en tevens bosrijke gebied tussen Oudkerk en Molenend. Het biedt aan de achterzijde een weids uitzicht over het Buitenveld, het natuur- en weidegebied tussen Roodkerk en Rinsumageest. De omgeving is een ware oase van ruimte en rust.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

12 Comments

  1. Leek dat Hanny tijdens de trouwerij toch even foto’s voor je gaat maken, kwestie van prioriteiten stellen! Echt fraai vind ik dit hok niet, ik zou er waarschijnlijk geen foto’s van maken. Maar ik weet dan ook niet hoe gezellig het op de trouwerij was….. 😉

    Frank-103
  2. Ah, noemen ze dat een boerderij 😀 Ik zag er zo een in moderne uitvoering maar dacht dat je die niet wilde hebben. Ik kom er vaker langs dus zal hem een keer vastleggen.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.