Voor wat, hoort wat.
Voor wat, hoort wat.

Voor wat, hoort wat.

Day Of MonthAls je gebruik maakt van kanalen die niet regulier zijn in een werkrelatie, loop je vroeg of laat tegen het feit aan dat je wat terug moet doen om die relatie in stand te houden. Dat kan niet eenzijdig zijn, want dat strand vroeg of laat. Nu ging gisteren op het werk de gebouwenairco kapot, en dat met oplopende temperaturen tot 39 graden, geen monteur te vinden op dat moment en de enige monteur die beschikbaar was kan pas vandaag om 7 uur beginnen. Maar helaas is er dan niemand van de receptie of het gebouwenbeheer beschikbaar. Nu begin ik iedere dag vroeg, maar nooit op vrijdag, omdat dan mijn vrouw tot laat moet werken. De receptionist had een afspraak bij de tandarts en kwam vragen of…. U raadt het al, maar gelukkig is het geen straf, want ons kantoor heeft geen aansluiting op de gebouwenairco, maar heeft twee zelfstandige units, en die doen het gewoon. Mijn collega’s vervloeken me wel eens, maar dat heb ik destijds prima geregeld. Net als de airco’s in de dataruimtes. Die vallen daar ook niet onder. Als ik het echt koel wil hebben, duik ik daar onder met mijn laptop. Aan de andere kant hoop ik dat door mijn aanwezigheid de monteur het euvel snel kan verhelpen. En iedereen van een werkbare temperatuur kan genieten.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

 1. voor wat hoort wat is ook heel normaal, vind trouwens niet iedereen.
  Voor de serverruimte wel verstandig een stand alone systeem. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Frank-103

  Bij ons kantoor is een soort van top down cooling, die houdt de temperatuur precies op ongeveer 21 graden, in de winter en in de zomer. Pas als ik smiddags naar huis ga merk ik of het erg warm is buiten. Tussen de middag blijven we met dit hele warme weer vaak binnen, in de koelte…

 3. Luc

  Bij ons wordt de hitte binnen het uur bijna ondraaglijk ! De compressor in het verdiep onder mij blaast zijn lucht langs de elektriciteits leidingen naar boven. de airco kan dat niet aan boven. Ik ben als een uitgewrongen schotelvod ’s avonds !

 4. De heilige geest.. grappige naam he. Ik ben weleens door een straat gekomen die heette de hemel. Ergens in brabant, in de buurt van Someren. Het was na 60 km wandelen, ik voelde me niet in de hemel.

  Love As always
  Di Mario

 5. Goede morgen Sjoerd, ik ben blij dat ik niet meer hoef te werken. In een stilstaande bibliobus, wordt het heel erg heet. Al mochten we met temperaturen van boven de 28 graden, ’s middags na één uur stoppen. Ik heb daar meerdere zweetdruppeltjes gelaten destijds. De nieuwe bussen zijn wel van airco voorzien,dus die rijden nu wel gewoon door. Alleen mijn oude bussie heeft die stop nog in het programma.
  Ik wens je een koele werkdag toe.
  Trouwens mag ik vragen waar je uitkomt, als je de bordjes naar de heilige geest volgt? Is het een klooster of een kroeg, in Limburg is alles mogelijk 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.