The heat is on
The heat is on

The heat is on

Day Of MonthDe warmte breekt los en dan gaan mijn gevoelens ook op de loop. Denk ik terug aan de gouden tijden uit mijn leven. We waren jong en wild en Woodstock staat in mijn geheugen gegrift. Ik geloof niet dat er iets is wat mijn muzieksmaak meer beïnvloed heeft dan dat ene festival, waarbij ik niet eens aanwezig was. Maar iedereen uit die tijd weet dat we er met zijn allen hadden willen zijn. Een band die er voor mij op dat moment echt uitsprong was Jefferson Airplane. Die er volgens velen niet thuishoorde, maar daarna toch tot de muziektop behoorde vooral door de zangeres Grace Slick, een schitterende stem had die meid en een lekker figuur ook, maar dat terzijde. 1969, We waren jong toch…


18 reacties

  1. Jefferson Airplane vond ik ook wel heel mooi, Ten Years After en Santana ook geweldig, eigenlijk vind ik heel Woodstock geweldig. Maar de absolute toppers voor mij waren destijds The Who, en dan vooral dat grandioze gitaarspel van Pete Townshend, ik zit er op Youtube nog vaak naar te kijken/luisteren. De film was destijds ook heel bijzonder.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.