De Belgen komen
De Belgen komen

De Belgen komen

Day Of MonthIk weet het, het is komkommertijd en ik zit even niet zo lekker in mijn vel. Ik voel me niet lekker en ik kan niet achterhalen waarom niet. Niet dat dat voor jullie van belang is, maar ik geef het alleen maar aan. Of het nu door de warmte komt of door allergieën weet ik niet, maar het voelt in ieder geval niet goed. Wat me wel opvalt is dat het aantal Belgische bloggers op mijn blog langzaam toeneemt. Of dat nu komt door de reclame beeldjes van intratuin weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat ze daar de onderstaande, geheel niets met tuin te maken beeldjes verkopen… En zoals de meeste mensen wel weten, ik hou van Tongeren, een plaats waar ik me helemaal thuis voel.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Annette Barendregt

  Ik zit, zoals je weet, in hetzelfde schuitje. Gewoon tandje lager, Sjoerd. Pak je rust. En al die Belgen is wel leuk, als je je trouwe schare Hollandse fans maar niet vergeet, hé? 😉

 2. ria

  Met die warmte krijg je ook vaak te weinig slaap. Ik weet wel dat ik afgelopen nacht eens flink heb ‘bijgeslapen’ voorzover dat dan kan.

  Die beeldjes zijn leuk! België ook 😉

 3. Owh ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Natuurlijk het liefst ook dat je weet waar het door komt, maar daar is niet altijd een vinger op te leggen. Aparte beelden, die heb ik hier nog nooit gezien.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd. Die beeldjes heeft Intratuin hier geloof ik niet. Toch te ver van de grens lijkt me.Beterschap joh, zorg dat je niet echt ziek gaat worden. Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.