Opa brombeer

Opa brombeer

Day Of MonthAls je heel voorzichtig voor wat raadsels wordt gezet is het meestal niet moeilijk om te raden wat er aan de hand is, dus toen mijn vrouw zei dat mijn dochter een nieuwtje had was het voor mij meteen duidelijk, ze was zwanger. Nog een beetje prematuur, maar ergens begin volgend jaar wordt ik opa. Toen ik dat op het werk zei, en thuis natuurlijk ook, met de opmerking dat ik daar geen zin in had werd ik meteen neergesabeld. Opa brombeer zeiden ze zelfs op het werk. En een beetje gelijk hebben ze natuurlijk wel, heb ik eerst altijd gezegd dat die krakken van mij daar geen zin in hadden, is er toch ene die de stier bij de horens pakt… En de belofte dat ik dan maar een modeltrein en lego moet aanschaffen trekt me natuurlijk helemaal over de streep. Och, en tegen de tijd dat ik gepensioneerd wordt, is hij of zij net een jaar of drie. Dan kan je er ook wat mee. Vandaar de verassing met dit en een eerder plaatje van deze model locomotief.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Uh oh, nog een brombeer straks, hahahaha mijn opa had die titel ook al gekregen al jaren terug van mij en mijn nicht(je) hahahaha en wie weet, is brombeer 2 bij ons ook straks geboren, maar meer zeg ik nog niet. ๐Ÿ˜‰

  Van harte gefeliciteerd! Dat ze maar een hele mooie zwangerschap mag ervaren.

  X

 2. Dat is toch hartstikke leuk nieuws! En je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen…
  Gefeliciteerd. Ik wens je dochter en schoonzoon een voorspoedige zwangerschap en jij hebt gelukkig nog even de tijd om te wennen aan het grootvaderschap ๐Ÿ˜‰
  Lieve groet

 3. Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd Sjoerd! Eenmaal jouw lief kleinkind in je armen, dan vergeet je alles, vast en zeker! Best schattig,’opa Brombeer’, die houden we erin, haha! Ik wens je dochter een fijne zwangerschap. Alvast een dikke knuffel, ๐Ÿ™‚

 4. Annette Barendregt

  Van harte gefeliciteerd! En de meeste bromberen smelten als ze zo’n kleintje in hun armen houden, hoor. Leg de zakdoekjes maar vast klaar! En niet op die Fisherman’s Friends schuiven, hรฉ? ๐Ÿ™‚

 5. Wieneke

  De meeste opa’s, die ik ken, genieten zich half suf van en met de kleinkinderen, dus waarom zou jij een uitzondering zijn? Lekker niet hoeven opvoeden, alleen maar leuke dingen doen samen…. Vanmorgen sprak ik nog een vissende opa met zijn kleinzoon van 5, die ook een hengeltje had. Glunderende gezichten allebei. Het regende af en toe, maar ze hadden het prima.

 6. Leer mij de brombeeropa’s kennen. Dat worden vaak de leuktsten. Volgens mij word jij een hele leuke opa en weet jij niet wat je straks overkomt. Let op mijn woorden. Voor nu alvast proficiat en ik kijk nu al uit naar de blogjes.

 7. Frank-103

  Gefeliciteerd! Mijn ouders vinden hun kleinkinderen geweldig, wel ze overdag verwennen en leuke dingen doen, en daarna gaan ze terug naar de ouders! Dat de kleinkinderen dat ook heel erg waarderen merken mijn ouders nu nog steeds, de kleinkinderen komen nog steeds erg graag langs voor een kop koffie of om mee te eten! Die Lego trein is een mooie bijkomstigheid!

 8. Gefeliciteerd opa, dat gebrombeer zal vast wel veranderen op het moment dat die kleine er is ๐Ÿ™‚
  Geweldig om een kleinkind te hebben, ik ben blij dat mijn man de oudste van mijn dochter nog 12 jaar heeft meegemaakt en er van heeft genoten, voetballen in de tuin, putten graven op het strand, samen naar voetbal op de tv kijken, alleen langs de lijn naar hem staan kijken en juichen bij een doelpunt. Allemaal heerlijke dingen voor opa en kleinkind.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: