Waterrrrr….

Waterrrrr….

Day Of Month
Dat sommige mensen last hebben met parkeren is wel duidelijk na de onderstaande foto, voor hetzelfde geld had er een lantarenpaal of andere auto gestaan. Prutswerk noem ik het. Maar goed, dat terzijde.
Ik wilde het even hebben over de wateroverlast door een lekkage aan onze badkamer. Vorige week is er een lekdetectie gedaan om onze wateroverlast te lokaliseren en is er een oorzaak gevonden, een afgebroken afvoer onder de douchevloer. Het bedrijf welke de detectie heeft uitgevoerd koppelde dit terug aan de verzekering welke gisteren een schade expert stuurde. Deze heeft de te nemen maatregelen opgesteld en zorgt ervoor dat er een aannemer met mij contact opneemt om alles te repareren, doordat dit dezelfde firma is die de lekdetectie heeft uitgevoerd levert dat een bijkomend voordeel op. Dat heet dan de oorzaak weg nemen, en de schade door het water op te lossen. De verzekering dekt uitsluitend deze kosten. Andere schade is voor eigen rekening… Maar het resultaat is uitermate bevredigend te noemen. Het houdt in ieder geval in dat mijn vakantie niet benodigd is om de badkamer te slopen Alleen het gedeelte van de douche wordt opnieuw gemaakt. In die tijd kan ik dan de tuin afmaken…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, nu op je spiegels parkeren gaat meestal prima, maar dan moet je er wel in kijken. Ik heb 40 jaar meegereden op een bus van 15 meter lang en dat meegemaakt en meegekeken, we hebben nooit iets geraakt, tenminste niet tijdens mijn diensten. Nu in de nieuwe bussen hebben ze camera’s dat is dus iets makkelijker te doen.
  En om te roepen dat vrouwen of ouderen niet kunnen parkeren, zoals in de reacties dat is ronduit discriminatie, ik denk dat het meer aan het ruimtelijk inzicht van de persoon ligt.
  Fijne vrijdag gewenst.

 2. Frank-103

  Dat soort kamikazepiloten hebben bij mij ook al een paar keer schade aan mijn auto gemaakt. Of het oude mensen zijn of Sjonnies met een bedrijfsbus, of vrouwen die na 10 keer hun rijbewijs gehaald hebben, vervelend is het!

 3. Van dergelijk parkeerwerk zijn wij de afgelopen jaren al tweemaal het slachtoffer geworden. En een briefje achterlaten wie het heeft gedaan, was er beide keren niet bij. 🙁
  Gelukkig dat de oorzaak van de lekkage in de badkamer is gevonden en dat e.e.a. op bevredigende wijze kan worden hersteld.

 4. In mijn huis bleek dat de doucheafvoer nooit verlijmd is met de aansluiting op de verdiepingsafvoer. Zo’n 25 jaar heeft deze aansluiting dus los gezeten.
  Loszittende wandtegels, schimmelplekken en een bruin keukenplafond waren het gevolg.

  Nee, een verzekering heb ik hier nooit voor ingeschakeld. Ook heb ik niet onder verborgen gebreken de oorspronkelijke eigenaar aangesproken.

  Wel is de douchevloer er uit geslagen voor een nieuwe, verlijmde betere aansluiting.
  De overlast van deze ravage is nu al weer jaren geleden. Douchen geeft nu dagelijks plezier.

  Zonnige groet,

 5. Uhhhh ik zie dat het bijna 1 uur in de nacht is, maar mijn ogen zijn nog open, ik zie geen enkele foto en kan ook niet klikken, hahahaha

  Wel fijn dat het zo opgelost kan worden in jullie badkamer. Liever laten doen zoiets dan zelf in de puin zitten inderdaad.

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: