Spanning gevonden in Moorsele!
Spanning gevonden in Moorsele!

Spanning gevonden in Moorsele!

Trafohuisjes bVision.nl

AugustusDag Sjoerd.

Toen ik vorig weekend in Moorsele bij bekenden was ging ik samen met Britney even de buurt verkennen. Vlakbij in de Heerweg vond ik naast het kerkhof dit trafohuisje. Terwijl Britney aan het rolschaatsen was heb ik vlug enkele foto’s genomen.
Groetjes Francky.

Trafohuisjes bVision.nl

Zo begint het verhaal, de Heerweg in Moorsele vond Google maar niets, die wilde naar Wevelgem. Terwijl het toch volgens de regelen der kunst in Moorsele ligt. Maar waar ligt verdorie dat huisje. Bij de kerk natuurlijk, alleen geen kerk te vinden, dan maar op zoek naar het kerkhof, dat was ook al moeilijk te vinden, want alleen een punt van het kerkhof grenst aan de Heerweg. Maar met een beetje mazzel vond ik langs de verder keurige weg een strook onkruid… Yep, daar lag het huisje. Een beetje onverzorgd, maar dat mag de pret niet drukken. Dat maakt het uiteindelijk ook goedkoper.

Trafohuisjes bVision.nl

Moorsele is een deelgemeente van Wevelgem, vandaar dat Google er moeite mee had. De Heerweg (Heirweg) geeft aan dat Moorsele al in de tijd van de Romeinen bekend was. De oudste datering van geschriften gaat terug tot het jaar 1046.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Eerst dacht ik dat het huisje een fietsenstalling erbij had, maar aan het hoogspanningsteken op de deur te zien, zullen er wel geen fietsen in geplaatst mogen worden 🙂
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.