Well I wonder in Almere
Well I wonder in Almere

Well I wonder in Almere

Trafohuisjes bVision.nl

AugustusHet is niet altijd even makkelijk om vast te stellen wat een huisje wat je ergens ziet staan voor een functie heeft. Heel vaak willen de plaatsers van zo’n huisje daar ook niet de aandacht op vestigen. Dus wordt het gecamoufleerd. In dit geval zijn er diversen mogelijkheden. Een verzamelpunt van TV signalen, een mobiele telefoon ontvanger of een centrale voor glasvezelverkeer. wellicht dat iemand die dit leest een oplossing heeft.

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s zijn aangeleverd door Morgaine maar die weet uiteraard ook geen oplossing. Het huisje ligt in ieder geval in het Muzenpark van Almere – in de Muziekwijk dus.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

 1. Muziekwijk Almere ik heb er weleens door heen gelopen.
  Maar vaker ben ik er met de trein langs gereden.

  Een mooie buurt.

  De fotoplek herken ik niet.
  Dus meer wijsheid over het gebouwtje en/of de deur kan ik niet geven.

  Vriendelijke groet,

 2. Weet je Sjoerd, ooit als ik er mensen zie werken, met die deur open, dan ga ik het gewoon vragen, hahahaha Wat ik wel weet, is dat het huisje van de KPN, en dus glasvezel en ik neem aan van andere aanbieders ook, elders staat, ik weet zelfs de straat, dat lijkt mij dus niet 😉

  @DiMario, LOL.. het staat wel vlak naast de speeltuin, maar dan wel net buiten de hekkken, hahahaha

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, tja lastig te zien, maar ik dacht dat op de trafohuisjes altijd het hoogspanning driehoekje stond, al kan ik me daar in vergissen natuurlijk.
  Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.