Spannung rondom Kiel (2) Felde
Spannung rondom Kiel (2) Felde

Spannung rondom Kiel (2) Felde

AugustusDeel twee speelt af in Felde, waar deze foto is gemaakt door Jeanne. Dit trafohuisje is weer een mooi voorbeeld hoe je een huisje kunt beschermen voor ongewenst spuitwerk. Ik heb er helaas niet al te veel info over, want zelfs google maps laat het hier afweten. In dat opzicht vind je in Nederland meer. Aan de andere kant was ik ook bezig met een hele hoop achterstallig schilderwerk, en had ook niet alle aandacht om meer te gaan zoeken over Felde.. Dus voor vandaag moet u het hier maar mee doen.

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Wauw, wat prachtig! Ja, ik ga straks even het park in hier, zien wat voor huisje nu in die bosjes staat als ik er bij kan, trafo is iets anders dan elektriciteit denk ik, maar dan mail ik je wel šŸ˜‰

    X

  2. Goede morgen Sjoerd. Prachtig zoals die beschildering doorloopt op de zijkant, heel knap gemaakt door de kunstenaar.Ja daar gaan kladderaars geen graffiti overheen spuiten.
    Ik wens je een zonnige zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.