La Place Roermond (Designer Outlet)
La Place Roermond (Designer Outlet)

La Place Roermond (Designer Outlet)

Day Of MonthGisteren waren we in Roermond bij de Designer Outlet. Ik had een paar nieuw schoenen nodig, je moet er tenslotte wel een beetje netjes opstaan als je dochter in het huwelijk treedt. Het regende gestaag en we besloten om bij La Place bij de ingang van de outlet even bij te komen en een hapje te eten. Lekker Trappistenbiertje erbij en genieten van het leven. Tot aan de kassa ging alles goed, daarna op zoek naar een glas om dat bier in te doen. Bij de glazen niets te vinden, wat kleine glaasjes en wijnglazen. Geen bierglazen. Vraag ik een medewerker daar voor een bierglas komt de mededeling : “die hebben we hier niet meer, u kunt bij de kassa wel een groot limonadeglas vragen”. Ofwel wel bier verkopen, maar niets om het in te doen. Voor mij hoeft het dan niet meer. Het leven moet om meer gaan dan alleen maar geld verdienen. En voor de prijzen hoef je er eigenlijk ook al niet meer naartoe. Voor die prijs moet je het ook nog zelf gaan halen en je spullen opruimen. Hallo La Place, waar zijn we nou helemaal mee bezig… Jagen we de klanten weg of willen we ze binnenhouden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Ik ben geen bierdrinker maar dat ern trappist in ern limonade glas naar niks smaakt dat weet ik wel zou mijn man dn ook niet willen drinken
  Leuk vooruitzicht je dochter die gaat trouwen

 2. Als je dochter gaat trouwen moet ze trots op haar ouders kunnen zijn.
  Dat is niet klantvriendelijk, bier hoort in het juiste glas. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Outletwinkels en la place, wat een treurnis allemaal, daar kan een biertje echt niks meer aan doen. Ga de volgende keer maar gewoon naar Maastricht, een echte schoenwinkel in en dan gezellig naar het Vrijthof voor een biertje.

 4. Goede morgen Sjoerd, dat is dé manier om de mensen weg te jagen, geen bierglazen en geen service en dan nog geen lage prijzen ook. . . .
  Hopelijk heb je wel goede schoenen aan kunnen schaffen, want op die bruiloft moet pa er piekfijn uitzien natuurlijk 🙂
  Ik wens je een fijne dag toe

 5. Zou dat beleid zijn bij alle “La Place” restaurants, of hebben ze daar weer zo’n met zich zelf ingenomen manager rondlopen die meent het licht te hebben gezien, en daardoor verkeerde beslissingen neemt, en de zaak op den duur kapot managed.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.