Shit, hell en een nieuwe koelkast.
Shit, hell en een nieuwe koelkast.

Shit, hell en een nieuwe koelkast.

Day Of MonthTsja, dan heb je vakantie en na een paar dagen staat de schimmel op de kaas. Zeker iemand met de vingers aangezeten zei mijn vrouw. Ongeopende artikelen na een week al op aan het zwellen. Dranken die iets minder koud waren. En eigenlijk verweten we de grootgrutters dat de waar niet vers was… Niets was minder waar, onze koelkast was defect. En dat is in de zomer uiteraard funest. Het was in de koelkast warmer dan daarbuiten. En daar kom je dan tussen de soep en de aardappelen achter. Of tussen de kapper en de pedicure, het is maar hoe je het bekijkt. Nu hebben we een ingebouwde koelkast die niet zomaar even te vervangen is. Dus maar even gaan googelen. Tsjonge en dan krijg je pas echt problemen. Is het een schuifdeur of een vaste deur, de inbouwmaten, nee niet de mensen die hem inbouwen meer de hoogtes en zo. We waren al snel het spoor bijster, zoiets doe je normaal nooit. Dan ga je naar de vakman… Nee, niet naar de keukenconcurrent, maar naar Coolblue. Netjes, klantgericht en vrijdag wordt hij compleet geïnstalleerd, ja, ook met het aanbrengen van de bestaande deur. Twee dagen en het is klaar… Chapeau denk ik dan. dat is pas inspelen op een behoefte. Voor mij maken ze de klantbeoordeling helemaal waar.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Het was in de koelkast warmer dan daarbuiten. Ja, dan klopt er iets niet :-))
  Als titel las ik: shit shell. Maar dat lag uiteraard geheel aan mij.
  Wij (ahum: mijn man) hebben inmiddels een nieuwe koelkast en vaatwasser (inbouw) in de keuken gekocht en mijn man heeft alles zelf geinstalleerd.
  Ik hoop dat je koelkast al warm staat te draaien!
  Fijn weekend en lieve groet

 2. Ha, wij zitten ook even met een koelkastprobleem. Een van de scharnieren van de deur (ingewikkelde dingen met veer) is kapot, zodat die niet meer goed sluit. Schijnt vaker te gebeuren bij Siemens, volgens de fora die we raadpleegden. Nieuwe besteld, dit weekend gaan we de deur loshalen, het is ook een inbouwapparaat maar googlend in het Duits vonden we een gedetailleerde handleiding.

 3. Frank-103

  We hebben expres geen inbouwkoelkast genomen, minder fraai, maar wel zo makkelijk te vervangen. Een nieuwe energiezuinige koelkast bespaart je ook weer een boel electra. We hebben hier een witgoedzaak, die is misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben onze inbouwvaatwasser uitstekend vervangen voor een nieuwe.

 4. Wieneke

  Oh, wat een gedoe ! Hetzelfde heb je met een ingebouwde vaatwasser, al is dat niet zo akelig als een niet werkende koelkast. Onze ‘Truus’ is 20 jaar oud, doet het nog goed, maar zal op korte termijn vast overlijden. Ik heb onlangs wat info ingewonnen en een nieuwe vaatwasser op dezelfde wijze inbouwen schijnt geen probleem te zijn. Maar ik moet het nog zien, hoor.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: