Zuid Limburg
Zuid Limburg

Zuid Limburg

Day Of MonthMet de rug gaat het intussen een stukje beter, dus heel voorzichtig weer aan de slag met diverse zaken. De tuin is nog even rustig aan, maar voor de rest kunnen we nog wel even onze lol op. En uiteraard af en toe eens even lekker naar buiten, de zinnen verzetten, het is niet voor niets vakantie. De foto is overigens niet nieuw, maar alweer een jaartje of 5 oud. Niet dat daar veel verandert, buiten het snelheidsbeleid dan. Ongeveer daar staat een bordje dat je voor de rest van het gebied nog maar 60 km/h mag. En dat geld voor de hele streek tussen Epen en Vaals. En de politie vind het heerlijk om daar te controleren. Aan de andere kant rijden er in het weekend zoveel fietsers daar rond dat we ons daar niet meer laten zien met de MG. Dat bewaren we voor doordeweekse dagen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Echt een schitterend huis daar, zoiets zie je bij ons in de buurt niet! Hoewel hinderlijk als het er veel zijn, is fietsen een gezonde manier van recreëren, stel je eens voor dat al die lieden in een open autootje over die weggetjes gaan rijden, dat wordt een grote opstopping.

  2. Gelukkig dat de rugpijn een stuk minder is, kun je weer leuke dingen gaan doen.
    Het is te hopen dat het beeld op de foto’s over 50 jaar nog het zelfde is. Hans

    ot, het nieuwe Veronica heeft helemaal niet het verleden.

  3. Goede morgen Sjoerd, hier worden ook steeds meer polderwegen 60km zone gemaakt. Zo druk is het er meestal niet den de mensen die er wonen zijn degenen die er het hardste rijden.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe. Mooie foto trouwens 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.