Babytrip

Babytrip

Day Of Month
Mijn dochter en haar aanstaande echtgenoot hebben een druk leven en hebben vaak niet samen vrij. Met ook nog een kleintje in het vooruitzicht rijdt aanstaande opa met vrouw en dochter langs diverse kinderzaken om te kijken naar bedjes, kleertjes en ander ongerief. En kan aanstaande oma het niet laten om op voorhand toch al wat kleinigheden aan te schaffen. Niet dat daar iets op tegen is. Maar zoals de zaak op de foto, waar we wel eens komen, laten de dames links liggen om de daarnaast aanwezige babymarkt te bezoeken… Volgens mij willen ze aanstaande opa iets duidelijk maken, ik weet alleen nog niet wat.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Zowel de babywinkels als woningwinkels ben ik in geen jaren geweest. Kon ik ook maar zo weinig naar de tandarts! Mooi dat je met vrouw en dochter naar dat soort zaken gaat, maar ik ben toch echt heel blij dat mijn vrouw haar rijbewijs en een eigen auto heeft! Hachelijk?

 2. Tja opa, kindjes zijn een dure hobby, wandelwagen, maxi-cosi, wipstoeltje, wieg/ledikantje, speciaal beddengoed, commode, badje, kleding, afluisterapparatuur (= babyfoon) . . . . kortom teveel om op te noemen en kijk opa wil toch vast wel iets geven aan de komende baby nietwaar?
  Ik wens je een fijne maandag toe. 🙂

 3. Sanne Laanstra

  Lieve aanstaande opa,

  Mijn mama vreest dat er met mij (baby) onderweg niet veel centjes meer over blijven om mooie spulletjes voor in huis te kopen. Ook al vind mijn mama dat toch wel erg leuk.

  De volgende keer gaan we eerst naar de leuke woonwinkels speciaal voor jou!
  Ik schop mama stiekem wel in de goede richting.

  Liefs,
  je aanstaande kleinkind!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: